Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Protectie cu C1237HA

mely17

Postări Recomandate

hai sa-ti mai zic una buna de tot: L-am dat afara din circuit , l-am pus pe o placa de teste si am facut montajul din datasheet (cel de test) si surpriza merge perfect..... nu stiu ce sa mai zic :sparge: :bataie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

47

• mistretzul

34

• Adrian_BBS

20

• mely17

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema e c? uPC1237H are cam 0,8V pe pinul 6 cînd comand? releul, deci trebuie pus? o rez de 1-3,3k între b-e la trz. Asta trebuie s? corecteze deschiderea trz ?i s? ?in? ledul stins cu releul comandat.

Link spre comentariu

gata rezolvai......pusai un remireglabil de 5k si invartii de el intre 1k-3k3 ca sa vad care este cea mai buna valoare, imi merge cel mai bine cu 1k si inlocuii semireglabilul cu o rezistenta fixa........si functioneaza cam asa.....alimentez protectia, se aprinde becul, declanseaza releul si se stinge becul, cand apare curent continuu declanseaza releul si se aprinde becul.....va multumesc pentru sfaturi

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

am facut si eu cablajul ptr. o protectie cu uPC, dupa schema mistrezt-ului fara protectia la supra curent.schema mea este cea din poza de jos, problema este ca nu-mi merge detectorul de CC (pinul 2)am incercat cu 2V - 24 V si nu decupleaza deloc.

Link spre comentariu

Rezistenta R18 ce valoare ai puso? Ce tensiune scoate transformatorul tau( tensiune alternativa)?Ai studiat atent graficele din datasheet pentru a stabili valorile , sau ai pus valorile de pe schema?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări