mistretzul Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 hai sa-ti mai zic una buna de tot: L-am dat afara din circuit , l-am pus pe o placa de teste si am facut montajul din datasheet (cel de test) si surpriza merge perfect..... nu stiu ce sa mai zic Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Înseamn? c? e totu?i ceva montat gre?it pe placa ta, sau piese cu alte valori, vre-un cond defect... Link spre comentariu
mistretzul Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am reusit sa fac protercotia sa mearga si acum am reproiectat cablajul si merge perfect. Aveti aici schema pentru AV400. Link spre comentariu
zal Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Bravo, deci era ceva la cablaj. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 testai si eu astazi protectia si merge dar becul care indica clipul sta aprins mereu.....care sa fie problemaR1 are 3k si R2 39k Link spre comentariu
zal Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Problema e c? uPC1237H are cam 0,8V pe pinul 6 cînd comand? releul, deci trebuie pus? o rez de 1-3,3k între b-e la trz. Asta trebuie s? corecteze deschiderea trz ?i s? ?in? ledul stins cu releul comandat. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 gata rezolvai......pusai un remireglabil de 5k si invartii de el intre 1k-3k3 ca sa vad care este cea mai buna valoare, imi merge cel mai bine cu 1k si inlocuii semireglabilul cu o rezistenta fixa........si functioneaza cam asa.....alimentez protectia, se aprinde becul, declanseaza releul si se stinge becul, cand apare curent continuu declanseaza releul si se aprinde becul.....va multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
zal Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 A?a ?i trebuie s? mearg?, bravo!Bec sau led? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 led (vorba vine <>) Link spre comentariu
mistretzul Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 La cererea unor colegi o sa atasej si cablajul realizat de mine pentru protectie : Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 am facut si eu cablajul ptr. o protectie cu uPC, dupa schema mistrezt-ului fara protectia la supra curent.schema mea este cea din poza de jos, problema este ca nu-mi merge detectorul de CC (pinul 2)am incercat cu 2V - 24 V si nu decupleaza deloc. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 condensatorii C2,C4 trebuie sa fie cu plusul intre ei Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 i-am scos afara si tot asa face (nu merge) Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Rezistenta R18 ce valoare ai puso? Ce tensiune scoate transformatorul tau( tensiune alternativa)?Ai studiat atent graficele din datasheet pentru a stabili valorile , sau ai pus valorile de pe schema? Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 R 18 este de 20 Kam alimentat cu sursa stabilizata 24 v restul de valori este exact ca in desenul atasat de mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum