Administratori Badman Postat Martie 22, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 22, 2009 M-am legat si eu la cap sa il fac la cineva niste boxe, sa va arat ce a iesit pana acuma iar in masura ce le termin am sa fac poze. Din pacate difuzoarele mi-au fost impuse, deja le avea luate asa ca a trebuit sa accept media aia eu care daca era dupa mine o goloseam ca bas in niste boxulite mai mici. Vopseaua este un negu semimat pe care se vad amprentele ca naiba dar imi place ca cei de la fabrica de mobila le-au slefuit foarte bine, nu au nici o imperfectiune, ele au fost facute de mine din MDF de 22 si imbinate cu holzsuruburi ingropate si chituit peste. Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 P?i, ?la nici nu merge în medii, decît dac?-i taie bumbul (poate...). Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 @VasileAu iesit frumos, dar cred ca daca ingropai difuzoarele pe fata incintei aratau si mai bine, mai ales ca materialul e destul de gros incat sa permita acest lucru. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 22, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Martie 22, 2009 P?i, ?la nici nu merge în medii, decît dac?-i taie bumbul (poate...).Am sa incerc sa-l limitez cat mai mult in partea de jos, asta e... fac o incercare. Daca nu va merge cum im place cautam alta solutie.cred ca daca ingropai difuzoarele pe fata incintei aratau si mai bine, mai ales ca materialul e destul de gros incat sa permita acest lucru.Difuzoarul de bas nu arata bine ingropat, are marginile tesite. Crezi ca eu nu m-am gandit ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 ce vopsea s-a folosit? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 22, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Martie 22, 2009 Habar nu am... Link spre comentariu
danzup Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Fain a iesit vopseaua (sunt chiar invidios : eu de cate ori iau un spray sa vopsesc cate ceva iese aiurea..) ! Pe cand ne chemi la auditie ?Un meeting elforum ceva ??? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 22, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Martie 22, 2009 Au iesit fain dar a si costat vopsitul si slefuitul 300 lei Dar au iesit foarte bine, parca sunt turnate dintr-o bucata, culoarea este uniforma, aparatul meu de fotografiat a facut nazuri Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 sunt foarte fain vopsite, si se vede ca s-a lucrat la slefuit calumea. Ca sa iasa bine vopsitul, trebuie vopsea buna, pistol cu compresor, si camera fara praf .... din pacate cu spray de vopsea nu iese niciodata asa de perfect. Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Boxele au iesit f. bine , sant f. curios cum suna :band Nu stiu exact ce difuzoare sant , dar cred ca l-au costat o avere......................, dar daca suna bine Merita !Fa poze cu ele gata ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 23, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Martie 23, 2009 Difuzoarele sunt HI_VI uite aici http://www.hi-end.ro/difuzoare-de-casa- ... 7_175.html Am sa fac poze si cu ele gata... cand vor fi gata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum