Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MSI PC-TV MEGA SKY 580 . . .ptr cei priceputzi

Vizitator andreas_reichman

Postări Recomandate

Azi am luat un MSI PC-TV MEGA SKY 580,cu gandul sa leg pe el un Receiver sa pot sa vad si pe PC canalele care imi merg pe Parabolica(SATELIT) si numai nu reusesc.Ma poate lamuri cineva daca am sanse la acest model de pc-tv sa leg semnal de la satelit si sa imi mearga pe PC.Multzumesc anticipat celui ce o sa ma lamureasca.Si in caz ca nu o sa mearga care ar fii posibilul pc-tv care sa imi mearga.mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• Liviu M

1

• vio2007

1

în principiu, trebuie s? bagi în el semnal direct de la LNB, nu de la receiver, pentru c? "?tie" ce s? fac? cu semnalul ?la...deci, dac? ai deja instala?ie de satelit, sco?i cablul care duce de la anten? la receiver, ?i-l bagi în mufa lui de anten?...restul, e chestiune de software...

Link spre comentariu

poi eu am toate canalele codate si receiverul le decodeaza ,asta e ideea.In rest eu nu am cum sa le vad daca le bag direct sau?Eu las fii legat ptr digitv sa pot sa vad si la pc .Cum crezi ca las putea face sa mearga.Sau ce mi-ai recomanda ,ceva bun care sa mearga cu semnalul care iese din receiver .Multzumesc anticipat

Link spre comentariu

p?i pagina de la msi a chestiei ?steia zice c? poate face ?i decodarea cu ajutorul softului...dac? receiverul are... (?i cred c? are!!!) ie?ire videocomplex, po?i cump?ra fie o plac? de achizi?ie video, fie un tv tuner "normal", care are ?i o intrare de video!!!ce ai cump?rat tu e ?i decodor dvb, accept? ori anten?, ori cablu TV, ori cablu de la lnb, dar nu ?i intrare video!!!...a?a c?...btw, are careva idee cum stau lucrurile mai concret în privin?a asta???eu m-am luat numai dup? ce ?tiu despre receptoarele de satelit, ?i ce scria la specifica?iile tehnice ale stickului ?la...

Link spre comentariu

Receptorul de satelit sau decodor cum i se mai zice are iesiri video RCA si EUROSCART si RF-out pentru TV in UIF canal 36 .(Digi Tv - HSS-1160NA)

Link spre comentariu

Numai daca are interfata CI si daca suporta protocolul de codificare al digi-tv.Eu nu mai stiu ce a mai aparut in ultimul timp in seria skystar (acum vreo 2 ani nu mergea sigur), asa ca nu-ti zic nimic sigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări