Vizitator andreas_reichman Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Azi am luat un MSI PC-TV MEGA SKY 580,cu gandul sa leg pe el un Receiver sa pot sa vad si pe PC canalele care imi merg pe Parabolica(SATELIT) si numai nu reusesc.Ma poate lamuri cineva daca am sanse la acest model de pc-tv sa leg semnal de la satelit si sa imi mearga pe PC.Multzumesc anticipat celui ce o sa ma lamureasca.Si in caz ca nu o sa mearga care ar fii posibilul pc-tv care sa imi mearga.mersi Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 în principiu, trebuie s? bagi în el semnal direct de la LNB, nu de la receiver, pentru c? "?tie" ce s? fac? cu semnalul ?la...deci, dac? ai deja instala?ie de satelit, sco?i cablul care duce de la anten? la receiver, ?i-l bagi în mufa lui de anten?...restul, e chestiune de software... Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 poi eu am toate canalele codate si receiverul le decodeaza ,asta e ideea.In rest eu nu am cum sa le vad daca le bag direct sau?Eu las fii legat ptr digitv sa pot sa vad si la pc .Cum crezi ca las putea face sa mearga.Sau ce mi-ai recomanda ,ceva bun care sa mearga cu semnalul care iese din receiver .Multzumesc anticipat Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 p?i pagina de la msi a chestiei ?steia zice c? poate face ?i decodarea cu ajutorul softului...dac? receiverul are... (?i cred c? are!!!) ie?ire videocomplex, po?i cump?ra fie o plac? de achizi?ie video, fie un tv tuner "normal", care are ?i o intrare de video!!!ce ai cump?rat tu e ?i decodor dvb, accept? ori anten?, ori cablu TV, ori cablu de la lnb, dar nu ?i intrare video!!!...a?a c?...btw, are careva idee cum stau lucrurile mai concret în privin?a asta???eu m-am luat numai dup? ce ?tiu despre receptoarele de satelit, ?i ce scria la specifica?iile tehnice ale stickului ?la... Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Deci crezi ca o placa tv tuner ar rezolva problema.Ideea e sa aiba iesire video,nu?multzumesc anticipat Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 nu ie?ire, ci intrare video!!!asta pe lâng? într?rile de anten?/cablu!!!... Link spre comentariu
vio2007 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Receptorul de satelit sau decodor cum i se mai zice are iesiri video RCA si EUROSCART si RF-out pentru TV in UIF canal 36 .(Digi Tv - HSS-1160NA) Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 credetzi ca un skystar2 ar rezolva problema? Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Numai daca are interfata CI si daca suporta protocolul de codificare al digi-tv.Eu nu mai stiu ce a mai aparut in ultimul timp in seria skystar (acum vreo 2 ani nu mergea sigur), asa ca nu-ti zic nimic sigur. Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 mersi mult.O sa ma interesez exact daca suporta sau nu,si in functzie de asta ma decid.Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum