SHADYYY Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Am XP pack 3 pe PC cu activare Microsoft ,am facut multe update la sistem si nu au fost probleme ( inainte de licenta cind faceam update de pe Microsof i-mi punea sistemul la pamint) ,dar cind am facut ultimile si care a cuprins internet explorer 8 dupa restart nu mai pot descide nici o pagina web , apare lacatul pus (deci blocat explorerul).Am incercat sa rezolv problema de a debloca explorerul dar fara succes , poate ma ajuta cineva. Stiu ca pot folosi opera sau altele ,de exemplu acum merg cu Google Chrome , dar eu vreau ca si exlporerul sa mearga. Link spre comentariu
Alex90 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 IE8 = jaf. Foloseste mai bine IE7 e mai bun decat astalant, in plus la mine IE8 afiseaza la google search in loc de 10 rezultate, doar 3. Trebuie sai dau 3 refresh-uri ca sa isi revina. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 A aparut ie8? Habar n-aveam... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum