tepy66 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Am cumparat un receptor irda (sigmatel usb-irda adapter) si am cautat softuri pentru sa fac o telecomada pentru calculator prin acest adaptor dar nu am gasit,am incercat cu GIRDER dar nu imi recunoaste receptorul cum asi putea sa il fac sa mearga?va multumesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 nu am intalnit inca sa poti face ceva de genu cu irda de telefon. de ce nu ti-ai facut un adaptor pe portul serial? e simplu de facut Link spre comentariu
tepy66 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 nu am intalnit inca sa poti face ceva de genu cu irda de telefon. de ce nu ti-ai facut un adaptor pe portul serial? e simplu de facutam un receptor pe portul serial dar pe laptop nu am port serial si am cumparat si in adaptor usb serial dar nu il pot folosin nici pe acesta deoarece nu il vad programele. Link spre comentariu
tepy66 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 nu am intalnit inca sa poti face ceva de genu cu irda de telefon. de ce nu ti-ai facut un adaptor pe portul serial? e simplu de facutam un receptor pe portul serial dar pe laptop nu am port serial si am cumparat si in adaptor usb serial dar nu il pot folosin nici pe acesta deoarece nu il vad programele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 adaptorul nu are soft? eu am renuntat la metoda asta , folosesc prin bluetooth cu ajutorul telefonului Link spre comentariu
tepy66 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 adaptorul nu are soft?are soft dar tot nu merge Link spre comentariu
Vizitator apanoiu Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 IRDA-ul este pt transmitere date. Nu este bun pt telecomanda.Pt telecomanda iti recomand UR86E, comanda si x10, merge pe radio si este identica cu ATI remote wonder.Merge perfect!Pret cam 100ron, usb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum