Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor irda

tepy66

Postări Recomandate

Am cumparat un receptor irda (sigmatel usb-irda adapter) si am cautat softuri pentru sa fac o telecomada pentru calculator prin acest adaptor dar nu am gasit,am incercat cu GIRDER dar nu imi recunoaste receptorul cum asi putea sa il fac sa mearga?va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepy66

4

• adicontakt

2

Top autori în acest subiect

nu am intalnit inca sa poti face ceva de genu cu irda de telefon. de ce nu ti-ai facut un adaptor pe portul serial? e simplu de facut

am un receptor pe portul serial dar pe laptop nu am port serial si am cumparat si in adaptor usb serial dar nu il pot folosin nici pe acesta deoarece nu il vad programele.
Link spre comentariu

nu am intalnit inca sa poti face ceva de genu cu irda de telefon. de ce nu ti-ai facut un adaptor pe portul serial? e simplu de facut

am un receptor pe portul serial dar pe laptop nu am port serial si am cumparat si in adaptor usb serial dar nu il pot folosin nici pe acesta deoarece nu il vad programele.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator apanoiu

IRDA-ul este pt transmitere date. Nu este bun pt telecomanda.Pt telecomanda iti recomand UR86E, comanda si x10, merge pe radio si este identica cu ATI remote wonder.Merge perfect!Pret cam 100ron, usb.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări