Vizitator ricko Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Salut! Mi-am luat o interfata audio la PC cu mai multe canale, la care se baga doua jack-uri RCA la iesire(left si right); Am un amplificator foarte vechi Grundig 4x25W care are la intrare asa(nu stiu cum i se spune): Exista cablu din asta(la un capat RCA, la celalalt asta de mai sus) sau trebuie sa-l fabrific eu? Link spre comentariu
cirip Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Mufa de mai sus se cheama mufa DIN cu 5 contacte. Exista si cu 3. Este un standard vechi introdus de nemti. E posibil sa mai gasesti mufe din astea si sa-ti poti face cablul, daca nu gasesti gata facut.Cirip Link spre comentariu
rimache Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Mufa se cheama DIN.Exista si cabluri gata facute.Cauta "5 pin DIN plug to 2 x RCA" cu google. Link spre comentariu
zal Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Aten?ie c? semnalul suportat de o asemenea intrare, din ampliful t?u, e de ordinul 100-200mV maxim ?i ie?irea de la calculator are peste 1V. Folose?te intr?rile de magnetofon (tonband) sau radio (tuner), c? cele de pick-up (phono sau tonarm) ?i microfon au ?i mai mic, maxim 20mV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum