Administratori Badman Postat Martie 21, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 21, 2009 Asta era si ideea, pe plastic nu prinde aracetul si poti ridica produsul rezultat fara nici o problema Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 ok multumesc pentru sfaturi o sa incerc Link spre comentariu
Vizitator Dickinson Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 ati uitat de sugativa ! este hartie nepresata ca si membranele de difuzor. se inmoaie in apa si se muleaza pe un calapod. Daca e prea subtire se poate aplica inca unul sau doua straturi cu putin aracet foarte diluat. incearca sa nu o intinzi decat atit cat e necesar si de asemeni sa nu presezi straturile. se intinde foarte usor cu o pensula imuiata in multa apa.Iar pentru culoare poti dizolva putin colorant pentru lavabil.Pentru negru se rezolva cu ''negru de fum'' sau carbune foarte foarte fin. O calota dura se crapa din cauza vibratiilor. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 ati uitat de sugativa !Cred ca am stat 30 de secunde sa incerc sa asociez cuvantul "sugativa" cu ceva imagine din trecut sau intamplare, dupaia mi-am amintit de incercariile mele disperate din copilarie de a scrie fara "porci" in caiete. Link spre comentariu
Vizitator as22dark Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Sal!am aceiasi problema,fica mea a presat irecuperabil dustcap-urile de la boxe,si incerc sa le inlocuiesc.Desi preferam varianta cu doze de bere pt. a nu se repeta bucuria,sunt prea mici asa ca am ales varianta cu hartia.Am 'sutit 'polonicul sotiei si am trecut la treaba.Mergand pe ideea ca nu se va lipii produsul finit pe inox am avut un prim esec.Pt.a doua incercare am aplicat folie de bucatarie pe polonic[se muleaza perfect]si mi-a venit o idee;sa adaug fesa sau tifon intre straturile aternative de servetele ,pt ca asta am folosit,iar ca liant aracet.Astept un rezultat dupa uscare! Link spre comentariu
adircf Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Atentie la greutatea finala daca nu te zgarcesti la aracet. Risti sa modifici fs-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum