Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dust cap

rares01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

7

• Badman

4

• Bogdi16

3

• djlove

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Dickinson

ati uitat de sugativa ! este hartie nepresata ca si membranele de difuzor. se inmoaie in apa si se muleaza pe un calapod. Daca e prea subtire se poate aplica inca unul sau doua straturi cu putin aracet foarte diluat. incearca sa nu o intinzi decat atit cat e necesar si de asemeni sa nu presezi straturile. se intinde foarte usor cu o pensula imuiata in multa apa.Iar pentru culoare poti dizolva putin colorant pentru lavabil.Pentru negru se rezolva cu ''negru de fum'' sau carbune foarte foarte fin. O calota dura se crapa din cauza vibratiilor.

Link spre comentariu

ati uitat de sugativa !

Cred ca am stat 30 de secunde sa incerc sa asociez cuvantul "sugativa" cu ceva imagine din trecut sau intamplare, dupaia mi-am amintit de incercariile mele disperate din copilarie de a scrie fara "porci" in caiete.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator as22dark

Sal!am aceiasi problema,fica mea a presat irecuperabil dustcap-urile de la boxe,si incerc sa le inlocuiesc.Desi preferam varianta cu doze de bere pt. a nu se repeta bucuria,sunt prea mici asa ca am ales varianta cu hartia.Am 'sutit 'polonicul sotiei si am trecut la treaba.Mergand pe ideea ca nu se va lipii produsul finit pe inox am avut un prim esec.Pt.a doua incercare am aplicat folie de bucatarie pe polonic[se muleaza perfect]si mi-a venit o idee;sa adaug fesa sau tifon intre straturile aternative de servetele ,pt ca asta am folosit,iar ca liant aracet.Astept un rezultat dupa uscare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări