rares01 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Are careva o idee cum as putea inventa un dust cap de marimea unui cd sau de unde se pot cumpara? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Totusi ce difuzor ai de are asa mare dust cap? Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 un dif cantech Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Ca si cum as fii zis: Imi trebuie o janta de masina!Ce masina ai?Un BMW!Fii te rog mai explicit, intrebarea mea oricum nu prea are legatura cu intrebarea ta privind dust capul, e doar o curiozitate. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 ma rog fie difuzorul este un cantech 12 inchi 400w 4ohmi woofer auto il gasesti pe net daca vrei sa il vezi eu intrebasem altcv Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 20, 2009 poti sa faci ala foarte elegantpui pe o minge sau pe ceva sferic un strat de hartie igienica, dai cu un strat de lipici apoi un strat de jartie igienica si continui pana ajungi la grosimea care ai nevoie. Iei chestia rezultata, o indrepti frumos pe margini si o lipesti pe difuzoar Link spre comentariu
djlove Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 poti sa faci ala foarte elegantpui pe o minge sau pe ceva sferic un strat de hartie igienica, dai cu un strat de lipici apoi un strat de jartie igienica si continui pana ajungi la grosimea care ai nevoie. Iei chestia rezultata, o indrepti frumos pe margini si o lipesti pe difuzoar Vasile cu adevarat ingenioasa metoda ta, dar totusi.... din hartie igienica.In urma cu cativa ani am confectionat si eu unul dintr-o bucata de carton foarte bine presat de circa 3mm grosime( il luasem parca de la spatele unui TV vechi). Am taiat in forma unui cerc, apoi pe margine cu pila sa aiba un mic unghi, astfel incat sa vina perfect pe membrana si apoi lipit cu prelandez. Doar ca "dust cap-ul" meu nu era ca unul normal, adica nu era bombat, ci unul plan. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 20, 2009 Nu am zis DIN HARTIE IGIENICA FOLOSITA Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 interesant dar totusi nu exista un magazin online si la noi cu asa ceva am gasit doar pe siteuri din america Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 21, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 21, 2009 fa asa cum am zis, iese o calota excelenta si foarte robusta. Ca adeziv poti folosi Aracet Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Iar la final ii tragi o vopsea ca sa ii dai si aspect comercial Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 oare?eu am impresia ca hartia se va lipi de obiectul respectiv pe care voi mula forma sau ..poate ma insel Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 pai dai cu ceva anti-lipicios pe matrita inainte Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 cu ce anume? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 nu cred ca poti lipi hartia igenica de plastic,cu aracet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum