Vizitator nurdor Postat Iulie 15, 2004 Partajează Postat Iulie 15, 2004 Am gasit un difuzor kenwood KFC-3005W Technical data Subwoofer Size : 12 Inch Dual Voice Coil : No Impedance (Ohms) : 4 Peak Power Handling (watts) : 700 Frequency Response (Hz) : 25Hz - 800Hz Sensitivity (dB) : 93 Woofer Cone Material : Pearl Mica Injection-Molded Polypropylene Woofer Surround Material : Urethane Voice Coil Design : 2-Layer, Vented Voice Coil Basket Material : Steel xMax - Maximum Excursion (millimeters) : 9.0 QTS : .66 Fs - Free Air Resonance (Hz) : 32 Recommended Amp Wattage Range : 30 - 160 Watts Mounting Depth (inches) : 5-5/16 Vas (liters) : 82.84 Recommended Enclosure Type : Small Sealed or Ported Sealed Box Volume (cu. ft.) : 1.0 - 2.0 Ported Box Volume (cu. ft.) : 1.0 - 2.0 Port Diameter (inches) : 3.0 Port Length (inches) : 6.0 Accessories : Dynamat Liners can optimize bass response; an Amplifier; Heavy-Gauge Monster Cable Speaker Wire http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... =tech-data Si am avut de ales intre KFC si Paudio C12-300. Eu vreau sa fac un subwoofer. Alegerea este buna ? Stiu ca KFC este pt masina si e pe 4 Ohm. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 Basul cel mai bun il va avea in acest caz kenwood, are frecventa de rezonanta mai jos cu mult decat c12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum