Vizitator andreas_reichman Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Salutare tuturor celor care lea dat de furca la astia de la Bavaria.Am scos radio casetofonul din masina Bmw e 39,si am vrut sa il inlocuiesc cu un Mp3 si nu iam dat de furca nici pina in ziua de astazi.Cine ma poate lamuri pas cu pas ce tre sa fac ca sa imi mearga mp3 in locul celor vechi.De legat lam legat si se aprinde,arata ca citeste,el lucreaza in conditzii normale ,DOAR CA NU se aude nimic pe boxe.Cine a mai legat il rog anticipat sa ma lamureasca si pe mine.Multzumec Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 cu ce adaptor l-ai legat? Trebuia sa iti continui problema in cealalta discutie. Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Salut.Poi am fost la cineva care a zis ca nu trebuie adaptor si mia zis sa il las ca ai da el de furca.Si nici pina in ziua de astazi nu ia gasit chestia.De aia am ramas nedumerit ca nu mai stiam ca e sa fac,sa iau adaptor sau sa ma las pe gura lui.Si se pare ca nu ia dat de furca.De aceea am indraznit sa mai scriu inca un mesaj in caz ca ma lamureste cineva care chiar a legat asa ceva.Dar vad ca nu am de ales,o sa al iau pin ala urma.Multzumesc anticipat Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Pune o poza cu ce ai acolo desfacut sa vedem mufele si de la cd-player si de la masina. Ce cd-player ai? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 in mod normal era suficient un adaptor ... sau identificate firele, taiata mufa originala si prinsa una sunet+alimentare ISO. Am facut chestia asta pe BMW-uri din '93 ... '95 si a mers perfect. La modelele alea erau un grup de 2 mufe legate intre ele, un fel de ISO mai mare ca si dimensiuni.... nu ca la tine cu 12 pini .... Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 O sa fac nist epoze pe viu la taota instalatzia si apoi ne decidem care cum vin. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 O sa fac nist epoze pe viu la taota instalatzia si apoi ne decidem care cum vin.Termini odata cu tz-urile si scrii calumea, folosind cratima acolo unde este cazul? Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 o sa incerc.nu stiam ca e interzis sa scrii asa Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Nu-ti merge pt ca nu e legat calumea . BMW-urile de clasa medie au deobicei amplificator in portbagaj ,pt radio/cd-ul sau casetofonul din bord . Eu am 2 variante , una cu amplificare integrala prin ampliful din portbagaj si cealalta cu amplificare la difurile din bord prin cass si cele din usi si de la sub luneta prin statie. Uitate bine prin portbagaj sa vezi daca nu cumva gasesti ampliful ascuns pe lateral pe sub mocheta ( o cutie neagra cu radiator ) , si daca-l gasesti acolo , sa sti ca firele din bord sant defapt intrarile de la statie ( daca i-mi aduc bine aminte , are intrare saparata pt fiecare canal - bass/ medii/ inalte )Daca nu te descurci , cauta pe cineva care a mai pus muzica in BMW-uri , ca-s foarte dificile la capitolul asta .Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator andreas_reichman Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Salutare.Da se pare ca astazi a fost ziua decisiva .Am fost la o firma care se ocupa cu asa ceva si se pare ca ia trebuit 1ora 45 minute si la pus la punct.Nu ma stat tot timpul asta langa el ce doar 2 minute in total cand si cand dat se pare ca e tare dificil.Nu as fii reusit singur cu sigurantza,a scos bancheta afara,a desfacut la amplif si a taial fire,a anulat vechile mufe,a tras cablul de la amplif pina in factza,a . . .sa nu mai vb de bord,ca numai el stie ce a facut acolo.Dar cand am mers sa ridic masina,alt sound ce sa povestesc.Tin sa va multzumesc tuturor celor care au comtribuit la aceasta discutie.Multzmesc anticipat Link spre comentariu
Blind Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Salutare.Da se pare ca astazi a fost ziua decisiva .Am fost la o firma care se ocupa cu asa ceva si se pare ca ia trebuit 1ora 45 minute si la pus la punct.Nu ma stat tot timpul asta langa el ce doar 2 minute in total cand si cand dat se pare ca e tare dificil.Nu as fii reusit singur cu sigurantza,a scos bancheta afara,a desfacut la amplif si a taial fire,a anulat vechile mufe,a tras cablul de la amplif pina in factza,a . . .sa nu mai vb de bord,ca numai el stie ce a facut acolo.Dar cand am mers sa ridic masina,alt sound ce sa povestesc.Tin sa va multzumesc tuturor celor care au comtribuit la aceasta discutie.Multzmesc anticipatOmule, tu esti in stare sa te exprimi calumea, ca sa putem intelege si noi ce spui? De tz-uri ti-am mai spus si mai sus.. De asemenea, nu poti multumi anticipat cuiva care ti-a raspuns deja si a incercat sa te ajute sa solutionezi problema ta (ca ai fost la service sa-ti rezolve aia problema, treaba ta). Prin definitie, anticipat inseamna "Realizat înainte de termenul sau de momentul convenit", in cazul tau anticiparea se putea folosi doar in primul post, inainte sa iti raspunda cineva, nu DUPA ce ti-au raspuns atatia oameni... Cu riscul de a nu ma face inteles, masina nu-l face pe om...(desi, de regula, in cazul posesorilor de bmw, mercedes si mai nou opel cam asa se intampla...) Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 bai nene,da invata sa scrii corect,ce naiba,nu e mess aici si vezi ca si regulamentul zice sa scrii romaneste,asa cum faceai in clasa 1,asta daca n-ai chiulit Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Hai nu fiti asa rai, ca nu e capat de lume. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Blind cu riscul de a fi offtopic frumos spus cu masina...nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar unii chiar merita Link spre comentariu
dre Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Si inca o data se confirma regula ai bmw , n-ai abecedar.. Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum