Vizitator thorn Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 stiu exact despre ce vorbesti. este problema cu autentificarea. problema consta in cookies si in fisierele temporare. zboara-le si o sa-ti miste autentificarea, sau buteaza cu linux cum ti-am povestit mai sus. e pacat sa-l dai de la etajul 8.daca intr-adevar vrei sa-l resetezi, 1. scoate-l din priza, 2. apasa resetul si cu resetul apasat -> 3. baga-l inapoi in priza. tii resetul apasat vreo 20 de secunde, e posibil ca ledul de power sa se opreasca din palpait in acest timp. dupa care ->4. mai apesi odata si tii pana incepe sa palpaie. dupa aia ->5. iei mana dupa buton si-l lasi in pace pana nu mai palpaie. 6. scoti din priza, 7. bagi din nou. 8. te autentifici din browserul curatat sau din liveCD de linux. fa treaba asta inainte sa-l arunci.Salut, daca nu te superi am si eu o problema asemanatoare, dar la mn e vorba despre un Router Linksys wrt54g, i-am facut upgrade de firmware si gata, nu mai recunoaste nimic , nu intra in meniu ,nu se conecteaza pe adresa lui 192.168.1.1. Tin sa mentionez ca ledul de power palpaie. L-am resetat de N ori degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum