Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator combo pe tuburi pt muzicuta

Vizitator

Postări Recomandate

Ca de obicei un prieten mi-a cerut sa realizez un amp cu tuburi tip combo care sa faca 30-40w cu control de ton pe 3 cai cu master si gain cu cutia acustica inchisa ........zis si facut,am optat pt 4 difuzoare celestion de 8" de aici a plecat totul si m-am pus pe treaba........

Posted Image

daca cineva e curios cum am realizat in detaliu acest combo merg mai departe si vin cu multe detalii........

in fig se vede si microfonul specific pt cei ce cinta la muzicuta....

:dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 89-CEC

2

Top autori în acest subiect

Buna seara,Tocmai am intrat in posesia unui traf de iesire original al acestui aparat http://www.jogis-roehrenbude.de/Rim/Gigant-S.htmsi as fi interesat sa fac un combo tot asa in jurul a 30-40 Watt .Ce imi puteti recomanda?!Va multumesc anticipat.Cu respect Catalin!

Salve ,pt combo ar trebui mai intii sa pui calote pe acest traf de iesire ca sa elimini interferentele ,dupa care ce vrei sa faca acest cumbo adica un canal clean si/sau un lead cite controluri de ton ,master vol +gain pt fiecare canal daca sunt 2 samd ......astept detalii cu ce ai vrea sa faca sau pt.ce gen de muzica ...ok?
Link spre comentariu

In principiu vreau sa fac schema lui originala la care sa adug un mixer cu 6 canale(compus din 3 6n2p sau asemanator),iar acest combo sa fie in special pentru chitara;cat despre calote erau si asa in plan

Link spre comentariu

In principiu vreau sa fac schema lui originala la care sa adug un mixer cu 6 canale(compus din 3 6n2p sau asemanator),iar acest combo sa fie in special pentru chitara;cat despre calote erau si asa in plan

Nu mi se pare o idee buna cu mixer ,pe de alta parte f important e ce dif vei pune pentru a avea un punct de plecare in proiectare(sau de ce nu 2-4 dif) poti sa-mi spui care va fi destinatia precisa a acestui combet? :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări