Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salvarea listei de torente - uTorrent

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Stiti cumva daca se poate salva lista actuala de torente care sunt la SEED din uTorrent.Mi-a scazut ratia foarte mult pe un tracker si acum trebuie sa stau mai mult timp la seed ( si nu ma lasa sa mai iau fisierele .torrent ). Problema este ca windoza merge ca naiba si vreau sa-l reinstalez. ( daca il reinstalez pierd lista ).???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

4

• radue

2

• junior

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Salvezi fisierele .torrent si continutul downloadat si apoi le deschizi din nou dupa reinstalare. Fi atent unde pui sa dld datele. Acolo pui ceea ce tu ai la seed. Daca faci asa cand le deschizi mai intai o sa verifice trackerul si apoi in loc sa downloadeze o sa le verifice, asta daca ai facut ceea ce ti-am zis. Daca nu o sa le dld din now si asa o sa-i scada si ratia iarasi.

Link spre comentariu

Adica tu ai sters si cea ce ai downloadat ?Daca salvai fisierele .torrent si datele care le downloadezi datorita lor pe un folder separat si faci cum ti-am zis eu atunci nu trebuie sa dld nimic pentru ca tu practic ai datele deja, el numai acceseaza tracerul ca sa verifice cat ai tu si o sa le ai pe toate, asadar dupa verificare trec la seed imeidat. Daca ai sters si ceea ce ai downloadat atunci nu prea mai poti sa recuperezi nimic.Ca sa inteleg mai bine: tu ai formatat tot calculatorul deja sau vrei sa-l formatezi ? Ca inca nu am inteles daca ai reistalat windowsul sau nu. :jytuiyuEdit: acuma cred ca inteleg. Vezi ca orice client de torrente isi salveaza autoamt fisierele .torrent. Da un searc pe calculator dupa *.torrent si o sa le gasesti.

Link spre comentariu

Am cautat pe hdd si nu am gasit nimic.Deci :-Windoza inca mai merge (prost dar sigur)-eu si acum uploadez-fisierele downloadate inca le mai am pe hdd ( si deci le si uploadez )-fisierele "trimitere" , *.torrent nu le mai am, deoarece setasem Opera ca in loc sa le salveze, sa le deschida automat cu uTorrent.

Link spre comentariu

eu folosesc bit comet si pur si simplu am mutat bitcometul pe altya partitie, am formatat calculatorul am instalat bitcometul si am mutat toate fisierele salvate anterior in folderul din program files unde era instalat bitcometul asta nou ( inca ceva nu am salvat niciodatat ce descarcam in :c, descarc pe celelalte partitii)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări