Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bluetoth

miron1947

Postări Recomandate

Am un adaptor Bluetooth/USB si as dori realizarea unei ,,retele",compusa dintr-un celular, un laptop si PC-ul meu.Problema apare cand trebuie detectat laptop-ul,telefonul il gaseste imediat oriunde in casa.Exista o explicatie,eventual o solutie la problema mea,pe ambalaj scrie maxim 20 metri,dar eu stau intr-un apartament de 2 camere,deci nu pot depasi aceasta distanta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

9

• ghimpe--

4

• sho_gun

2

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea inteleg, in primul post spuneti ca "telefonul il gaseste imediat oriunde in casa".Oricum, un device bluetooth este atat emitator cat si receptor. Pentru a se putea realiza o legatura intre 2 aparate trebuie ca ambele emitatoare sa aiba putere sa "bata" pana la celalalt. Puterea de emisie a unui device, cat si sensibilitatea la receptie depinde de producator, model, interferente, obstacole, etc...

Link spre comentariu

Nu prea inteleg, in primul post spuneti ca "telefonul il gaseste imediat oriunde in casa"

Da,cu telefonul pot sa ma cuplez prin bluetooth,indiferent unde este in casa(telefonul),iar cu laptop-ul la 3 m,nu.Adaptorul este SRXA-BTD04U.
Link spre comentariu

La mai putin de 3m se conecteaza?? De regula "chinezariile" aste de bluetoth-uri de 10-15lei functioneaza bine la maxim 5m camp deschis...Google nu il cunoaste pe : SRXA-BTD4U

Link spre comentariu

cu alt adaptor

In mod sigur nu este cea mai performanta ,,scula",dar eu nu inteleg de ce este ,,slaba" doar cu laptop-ul.P.S.Nivelul de semnal al laptop-ului,emisie/receptie in bluetooth,este mai slab decat al telefonului?
Link spre comentariu

Am scris mai sus,Amilo Pro.P.S.Am vazut ca antena lui este de fapt un traseu pe placat(cca.3cm),a uncercat cineva sa mareasca eficacitatea antenei, lipind un fir pe acest traseu?

Link spre comentariu

Am scris mai sus,Amilo Pro.P.S.Am vazut ca antena lui este de fapt un traseu pe placat(cca.3cm),a uncercat cineva sa mareasca eficacitatea antenei, lipind un fir pe acest traseu?

1) Intre telefon si notebook poti realiza conexiune ? 2) Amilo Pro este o gama din care fac parte mai multe modele dintre care V3205, V3515, V3525 s.a., probabil ca unele dintre ele au modalitati de tratare a conexiunii bluetooth particulare , de aceea am intrebat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări