Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul radioreceptor produs de Radio Popular are 60 de ani!

feri.visky

Postări Recomandate

Asa cum ati putut citit pe pagina de web al Pro Radio Antic, anul acesta sarbatorim 60 de ani de la aparitia primului radioreceptor produs de fabrica Radio Popular... Record S49U: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=194.

Pentru marcarea acestui eveniment apelez la libera initiativa a membrilor de a organiza diverse actiuni cum ar fi:

-prezentarea evenimentului in diverse media, scrisa (ziare, reviste, publicatii etc.) si electronica (radio, TV, internet etc.).

-organizarea de conferinte (in scoli, sali culturale etc.)

-organizarea de expozitii dedicate evenimentului.

Fiecare poate si este liber sa faca ceva pentru a schimba mentalitatea fata de... "lucrurile cu memorii"!

S-au mai organizat de catre membrii Asociatiei (fara sa se mentioneze Pro Radio Antic) expozitii de succes cum ar fi cele de la: Sibiu, Cluj, Timisoara, Ramnicu-Valcea etc.

Ar fi de dorit ca la aceste ocazii sa se mentioneze si numele Asociatiei Pro Radio Antic, fapt ce ar consolida imaginea ei.

Pro Radio Antic, ca asociatie va marca evenimentul, alatur de Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida cand acesta va celebra 100 de ani de existenta, cu o expozitie!

Cu aceasta ocazie vom decerna Diplome de merit unor personalitati si membrii.

(Sunt pesimist cu privire la aparitia catalogului... dar mergem inainte!).

Astept sugestii, documente, poze, etc.

P.S. Ca membrii nu puteti implica Asociatia in actiuni (contracte,respectari de termene, plati etc.) cu consecinte juridice, sau sa semnati diverse documente in numele ei, in aceste cazuri trebuie sa ma instiintati in scris.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

4

• radianr

2

• avolocaru

2

Vizitator viobio

Foarte tare! am si eu o carcasa a acestui model de radio, m-am bagat intr-un gunoi sa o salvez.

salut daca nu ai ce face cu el ,ma intereseaza pe mine carcasa,am unul un restaurare si nu am cercul din jurul scalei
Link spre comentariu

In legatura cu subiectul:-membrii Asociatiei din Bucuresti, prin reprezentantul zonal Mihai Gheorghe, impreuna cu alte institutii de profil, organizeaza un eveniment dedicat acestui aparat, moment... (sper...).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In legatura cu subiectul:-membrii Asociatiei din Bucuresti, prin reprezentantul zonal Mihai Gheorghe, impreuna cu alte institutii de profil, organizeaza un eveniment dedicat acestui aparat, moment... (sper...).

Astazi 09 apr. 2009 a avut loc la Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida" din Bucuresti simpozionul dedicat implinirii a 60 de ani de la infiintarea fabricii "Radio Popular". Au fost evocate pagini si personalitati din istoria dezvoltarii radioului in Romania. Imi permit sa pun cateva imagini de la acest eveniment.[attachment=4]Sarbatoritul.jpg[/attachment][attachment=3]sala.jpg[/attachment][attachment=2]P1010130w.jpg[/attachment][attachment=1]P1010131w.jpg[/attachment][attachment=0]P1010124w.jpg[/attachment]
Link spre comentariu

si alte poze:[attachment=4]P1010134w.jpg[/attachment][attachment=3]P1010140w.jpg[/attachment][attachment=2]P1010139w.jpg[/attachment][attachment=1]P1010143w.jpg[/attachment][attachment=0]P1010152w.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări