Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Banda de 2m.

yo9hnf

Postări Recomandate

Haideti sa scriem, fiecare din experienta lui, ce se poate lucra in 144.-ECHOlink ? Ce ? cum ?-satelit? mai exista? cum?Laudati-va fiecare cu QSLurile pe care le-a facut in 2m si repetoarele pe care le-ati deschis.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Ce sa zic nustiu cat este de util acest topic , din Timisoara se pot deschide retranslatoare de la sarbi este un R3 un R5 , R2 dealul de la siria , R1x Semenic.Sateliti de radioamatori mai exista inca vezi de ISS ca inca mai eite pe 145.800 insa trebuie sa il urmaresti cu un program , eu folosesc orbitron.Satelitii de FM lucra defapt pe doua benzi , tu dai cu emiaia in 2metrii si asculti in 70cm.Poti sa iti faci un yaghi in cruce sa ai 2metrii si 70 un duplexor si sa iesi cu handy la vanatoare de sateliti.Atasez aici o receptie o trecere cand ISS-ul dadea SSTV.In ultima vreme nu l-am mai urmarit chestiile astea ma plictisesc HI!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări