Vizitator toni1960 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Are cineva un manual sau schema electrica a receptorului R 35 T ?? Platesc , nu moca. Tel : 0726291407 ; email : [email protected]. Tony Link spre comentariu
BodoRF Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Am eu manualul "Instructiuni pentru descrierea si exploatarea receptorului radio R-35T", 1974 .Spune-mi ce te intereseaza ca sa-ti scanez, nu ma pune sa scanez toata cartea pt ca nu am timp.Da-mi un mesaj privat ca sa vb mai multe. Link spre comentariu
yo9fpu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Si pe mine ma intereseaza Cartea tehnica a lui R35-T. Sper sa ne unim mai multi si sa te convingem sa o scanezi. Link spre comentariu
BodoRF Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Salut.O scanez cu cea mai mare placere dar are schemele mai mari de A4.Am incercat si nu iese treaba buna.Va ajut daca o sa gasesc un scaner mai mare. Toni 1960 mi-a spus ca trebuie sa contina si interconectarea blocurilor.In manualul pe care il am eu nu apare asa ceva.Am schemele, functionarea lor, intretinerea aparatului, prezentarea generala, etc Link spre comentariu
yo9fpu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Am scanat eu R3931. Daca iti face trebuinta, tie sau oricarui alt radioamator, cu cea mai mare placere, gratis. Avea planse mai mari ca A4, le-am scanat sa se suprapuna partial, le-am prelucrat nitel ca erau pe ozalit si cu nitel lipici am facut o copie mai clara ca originalul. Pana la varianta print pot trimite fisierul cu cartea tehnica pe care si eu am primit-o pe format hartie. Poate trebe la cineva. Link spre comentariu
BodoRF Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Am scanat cartea dar fara anexele mai mari de A4.Le voi scana zilele acestea.Dati-mi adresa de email si veti avea manualul.73! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Daca tot aveti documentatii de dat, pot vorbi cu Blind sa le gazduiasca la el pe site. Link spre comentariu
BodoRF Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Am terminat de scanat.Am pus arhiva aici http://yo4hfu.dmon.com/index/0-41 Link spre comentariu
Vizitator toni1960 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Multumesc BodoRF , super materialul , ce nu am gasit este schema amplif de RF si daca se poate, in completare, tabelele cu listele de piese , nu toate planuriile au trecute si valoriile pieselor. Bun daca tot suntem un forum de pasionati ai electronicii , as vrea sa discutam despre acest aparat , daca mai are cineva vreun-ul functional si daca este multumit de el , sau orice alte subiecte de discuite pe marginea acestui material . Cand eram tanar tilica , am lucrat cu acest aparat , era un chin sa fac receptie cu el , cu o mana scriam si cu cealalta ma tine-am dupa corespondent . Nu are stabilitate in oscilatore cred . Ce hiba i-am gasit partea de vfo : este pe roti dintate , cu ecart dictat de mecanica , din pacate . Poate are cine-va si poze cu el pe blocuri , ma intereseaza in special partea de oscillator ( 1 si 2 ) si partea de amplificare de joasa frecventa cu oscilatorul de telegrafie.Multumesc anticipat . Multe 73 "ss Link spre comentariu
BodoRF Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Scanez si lista de piese.Din pacate manualul meu la sectiunea "amplificator de radiofrecventa" are schema oscilatoarelor 1,2...mai bine zis am aceiasi schema lipita de doua ori. Link spre comentariu
Vizitator toni1960 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Va salut , in sfarsit prin amabilitatea lui BodoRf , au sosit si ultimele file ( lista cu piese/blocuri ) ale receptorului R-35T. Va rog sa imi permiteti ca in numele meu si al tuturor celor interesati de acest aparat sa ii multumim calduros lui BodoRf . Link spre comentariu
Vizitator tony1960 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Va salut ,postez din nou manualul lui R-35T editia completa si plansele desenate . http://depositfiles.com/files/399owmvrm http://depositfiles.com/files/klcq5oj8j Scopul acestui subiect din forum ( R-35T ) este sa salvam, aceste receptoare de la distrugere. Rugamintea mea personala este sa facem front comun si sa salvam ce se mai poate. Toata stima si respectul . Link spre comentariu
Vizitator mari2005 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Salut,Stie cineva care este ordinea camelor pe axul comutatorului de subgame?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator tony1960 Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Da , ca sa iti spun ordinea microintrerupatoarelor pe galeti , trebuie sa stii schema receptorului. Intra pe yahoo mesenger pe aceasta adresa [email protected] si discutam mai pe larg despre receptor , sunt zilnic dupa ora 16.00 pe net. Link spre comentariu
Vizitator tyu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Am si eu asa ceva. Cam cate mai sunt functionale? Are cineva din intamplare becurile de iluminare a scalei? Al meu merge brici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum