Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema intre cd-player portabil si amplificator

Vizitator lucian_v

Postări Recomandate

Vizitator lucian_v

Am urmatoarea problema si sper sa gasesc ajutorul in randul vostru cei care va pricepeti mai bine ca mine.Am un cd-player portabil si un amplificator cu ta8210. Cand cd-playerul este pe baterii iar amplificatorul alimentat normal la 12v se aude bine. Am facut un stabilizator de 3v cu lm317 (schema din datasheet-ul lui) pentru 3v si cand alimentez cd-playerul din el se aude un zgomot f mare in boxe. Daca in schimb pun casti se aude bine. Deci e problema cu stabilizatorul si amplificatorul. Ambele sunt alimentate din aceeasi sursa cu fir la + si la -. Ce pot face ca sa functioneze normal?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

1

TA8210 amp dc nu-i facut calumea tinde sa intre in osc foarte usore facut ampul sau cumparat?dc e facut pune si u schemacat despre zgomotul foarte mare in boxe....bucle de masa pe undevapentru inceputpoti sa incerci sa o elimini pe cea realizata intre amplif si cd-tai masa de la cablu ce face legatura amp-cd (ori de la cd ori de la amp)si vezi cum se comporta

Link spre comentariu
Vizitator lucian_v

in primul rand multumesc pt raspuns dar nu mai e nevoie.am rezolvat-o 8) de ieri sunt posesorul unui mp3 auto jvc kd-g612 :lol: si nu mai am nevoie de cd-ul portabil in masina.(amplifu era cumparat mai de mult, nu era facut)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări