Vizitator lucian_v Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Am urmatoarea problema si sper sa gasesc ajutorul in randul vostru cei care va pricepeti mai bine ca mine.Am un cd-player portabil si un amplificator cu ta8210. Cand cd-playerul este pe baterii iar amplificatorul alimentat normal la 12v se aude bine. Am facut un stabilizator de 3v cu lm317 (schema din datasheet-ul lui) pentru 3v si cand alimentez cd-playerul din el se aude un zgomot f mare in boxe. Daca in schimb pun casti se aude bine. Deci e problema cu stabilizatorul si amplificatorul. Ambele sunt alimentate din aceeasi sursa cu fir la + si la -. Ce pot face ca sa functioneze normal?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Chiar nimeni nu stie? Va rog frumos... Link spre comentariu
margarit2001 Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 TA8210 amp dc nu-i facut calumea tinde sa intre in osc foarte usore facut ampul sau cumparat?dc e facut pune si u schemacat despre zgomotul foarte mare in boxe....bucle de masa pe undevapentru inceputpoti sa incerci sa o elimini pe cea realizata intre amplif si cd-tai masa de la cablu ce face legatura amp-cd (ori de la cd ori de la amp)si vezi cum se comporta Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 in primul rand multumesc pt raspuns dar nu mai e nevoie.am rezolvat-o 8) de ieri sunt posesorul unui mp3 auto jvc kd-g612 :lol: si nu mai am nevoie de cd-ul portabil in masina.(amplifu era cumparat mai de mult, nu era facut) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum