Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump pacific cu dvd,sasiu sanyo

palcu ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

16

• zvasile

3

• paun nelu

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

am reusit intrarea in sm tot cu tc originala,dar in lipsa de mai multe optiuni am reglat dimensiunea pe v, acum ar fi ok,atat ca nu mai pot comanda dvd,imi apare WOLSER scris cu rosu pe fond albastrupoate stie cineva ce inseamna?s-a rezolvat,am reusit intrarea in service cu tc originala.din service se schimba toul,inclusiv optiuni de dvd,am salvat si dump-ul,daca aveti vreodata nevoie.multumesc oricum pt ajutor

Link spre comentariu

ci telecomanda hl6122lfse scurtcircuiteaza pinii 17-24,se afiseaza paginile,pina la14.Daca nu afiseaza decat primele 2,la pag 2 se schimba la OPTION PAGE din 0 in 1se defileaza cu p+/-,se regleaza cuV+/-,memorare automata.atasez si dump-ul cu BG-DK,MULTINORMA

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

am reusit intrarea in sm tot cu tc originala,dar in lipsa de mai multe optiuni am reglat dimensiunea pe v, acum ar fi ok,atat ca nu mai pot comanda dvd,imi apare WOLSER scris cu rosu pe fond albastru

poate stie cineva ce inseamna?

s-a rezolvat,am reusit intrarea in service cu tc originala.

din service se schimba toul,inclusiv optiuni de dvd,am salvat si dump-ul,daca aveti vreodata nevoie.multumesc oricum pt ajutor

stimati colegi , are cineva acest DUMP modificat de dl Palcu?

sincer nici nu stiu daca a fost pus pe forum dar daca da, rog contactati-ma.

multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări