zvasile Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 ce terminatie are lc?daca nu are 57z0...macar nu-l mai desfac,oricum din vreo 15 dump pt lc.....57z0 doar cu 3 a mersLC863532C/57S4 Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 A FOST TESTAT,NU MERGE,ORICUM MULTUMESC Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 am reusit intrarea in sm tot cu tc originala,dar in lipsa de mai multe optiuni am reglat dimensiunea pe v, acum ar fi ok,atat ca nu mai pot comanda dvd,imi apare WOLSER scris cu rosu pe fond albastrupoate stie cineva ce inseamna?s-a rezolvat,am reusit intrarea in service cu tc originala.din service se schimba toul,inclusiv optiuni de dvd,am salvat si dump-ul,daca aveti vreodata nevoie.multumesc oricum pt ajutor Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Pune dump-ul aici,modalitatea de intrare in service si optiunile ,sa le aiba si altii. Link spre comentariu
palcu ion Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 ci telecomanda hl6122lfse scurtcircuiteaza pinii 17-24,se afiseaza paginile,pina la14.Daca nu afiseaza decat primele 2,la pag 2 se schimba la OPTION PAGE din 0 in 1se defileaza cu p+/-,se regleaza cuV+/-,memorare automata.atasez si dump-ul cu BG-DK,MULTINORMA Link spre comentariu
codrin Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 am reusit intrarea in sm tot cu tc originala,dar in lipsa de mai multe optiuni am reglat dimensiunea pe v, acum ar fi ok,atat ca nu mai pot comanda dvd,imi apare WOLSER scris cu rosu pe fond albastru poate stie cineva ce inseamna? s-a rezolvat,am reusit intrarea in service cu tc originala. din service se schimba toul,inclusiv optiuni de dvd,am salvat si dump-ul,daca aveti vreodata nevoie.multumesc oricum pt ajutor stimati colegi , are cineva acest DUMP modificat de dl Palcu?sincer nici nu stiu daca a fost pus pe forum dar daca da, rog contactati-ma. multumesc! Link spre comentariu
palcu ion Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 uite tot ce am pentru el,nu mai stiu sigur care este cel binorma Link spre comentariu
xtgs Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 mai posta-ti odata dumpurile pt acest tv va rog... Link spre comentariu
palcu ion Postat Mai 15, 2015 Autor Partajează Postat Mai 15, 2015 desi le-am pus in alt topic similar le pun si aici dump pacific.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum