yo9hnf Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Mai este cineva interesat de receptia undelor medii ?Eu am tot incercat sa prind ceva in Bucuresti dar nu am avut nici un rezultat.Am un fir otelos pe post de antena, de la etajul 4 pana la parter ( legat si izolat de teava de gaze si daca nu sta lipit pe perete, sta la 1-2 cm de el).Cu un receptor simplu nu am reusit nimic; cu superheterodina portabil nimic; cu tuner TECHNICS ST-Z400 nimic.La Ploiesti , cu o antena de 26m W3DZZ, am reusit sa prind multe posturi straine chiar cu o dioda, cond. variabil si casti de 4kohmi.Deci....ce antene folositi (daca folositi :smt120) si cam ce prindeti ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Nici pe 855 kHz nu ai reusit sa receptionezi nimic ?! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Acum am incercat cu radioul superheterodina portabil, cu antena scoasa, de pe balcon. Prinde RRA dar foarte foarte prost si il pierd destul de repede.PS la postul anterior : Calculatorul si TVul sunt inchise (in stand-by) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum