Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptie UM ; Antena UM.

yo9hnf

Postări Recomandate

Mai este cineva interesat de receptia undelor medii ?Eu am tot incercat sa prind ceva in Bucuresti dar nu am avut nici un rezultat.Am un fir otelos pe post de antena, de la etajul 4 pana la parter ( legat si izolat de teava de gaze si daca nu sta lipit pe perete, sta la 1-2 cm de el).Cu un receptor simplu nu am reusit nimic; cu superheterodina portabil nimic; cu tuner TECHNICS ST-Z400 nimic.La Ploiesti , cu o antena de 26m W3DZZ, am reusit sa prind multe posturi straine chiar cu o dioda, cond. variabil si casti de 4kohmi.Deci....ce antene folositi (daca folositi :smt120) si cam ce prindeti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum am incercat cu radioul superheterodina portabil, cu antena scoasa, de pe balcon. Prinde RRA dar foarte foarte prost si il pierd destul de repede.PS la postul anterior : Calculatorul si TVul sunt inchise (in stand-by)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări