Adi Florin Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Dau condensatoare SPRAGUE(73.000 microfarazi la 15VDC) si KEA(47.000 microfarazi la 25/28V). Poate trebuie cuiva pt un amplif de subwoffer sau SMPS de la 12V. Anunturile sunt la sectiunea de anunturi si vanzari. Va rog, nu mutati topic-ul acolo, ca se pare ca automobilistii nu prea intra pe acolo. Multumesc! Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 21, 2005 Partajează Postat Aprilie 21, 2005 daca pui si un link, ceva, sa se si vada, te fac stiky :twisted: Link spre comentariu
Adi Florin Postat Aprilie 21, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2005 Ce inseamna Sticky? Explica-mi si mie, te rog. Am niste poze, dar nu stiu cum sa le pun pe forum. Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 24, 2005 Partajează Postat Aprilie 24, 2005 un pret pentru fiecare se poate? Link spre comentariu
Adi Florin Postat Aprilie 24, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2005 Pretul e de 300.000 fiecare. Daca sunteti seriosi si nu ma puneti pe drumuri degeaba, mai negociem.Daca vreti am si poze cu ele.Vi le trimit pe mail daca vreti sa le vedeti, ca nu stiu sa le pun pe forum.Ele sunt facute de firme serioase, au borne mari cu surub pt rezistenta de contact minima. Singura chestie e ca nu sunt noi. (ca altfel le-as fi dat si mai scump ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum