zal Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Afi?orul e de la Kashtan 1. Link spre comentariu
miclovan Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Am refacut schema prezentata de drL ,dar in loc de bc546 am folosit un npn mai vechi pe germaniu 1n2369, care dupa ochiul meu lucreaza mult mai bine decat cel pe siliciu. mai jos am pus niste poze si un filmulet O zi buna, miclovan Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Poate 2N2369, îns? e trz cu Si, de radio, mic? putere (aten?ie c? are numai 15Vce), era folosit prin intr?ri de frecven?metre ?i alte aparate. Link spre comentariu
miclovan Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 oups :cry: mi-am amintit gresit si da ai dreptate este din siliciu, nu stiu ce tineam eu minte ca 2n2369 este cu germaniu si ca u nominal pt el este de 27..30v,dar consultand un datasheet am observat ca ai dreptate :daam scris gresit...nu am observat din cauza somnului.....voi pune un bc108cse pare ca m-am invartit in jurul cozii cu aceste modificari infime... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Se pare c? e vorba de amplificare acolo, deci un trz cu beta mai mare, cu ''C'' în coad?. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 nu se poate aduce o modificare schemei pt ca bara de lumina sa plece de la un capat si sa se opreasca la celalalt?gen un Wu-metru cu led-uri? Link spre comentariu
wwilly Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Nu. "Animatiile" afisate de ochiurile magice, sunt date de constructia interna a acestora. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Înc? o problem? pe care nimeni nu a subliniat-o: l?mpile astea nu au fost concepute s? fie folosite în perechi ca vu-metre, dB-metre, etc. La momentul apari?iei lor se folosea maxim 1 bucat? într-un radio, deci nu e u?or s? g?se?ti 2 exemplare identice ca r?spuns luminos, chiar din acela?i lot. Fiecare are nevoie de reglaje diferite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 nu se poate aduce o modificare schemei pt ca bara de lumina sa plece de la un capat si sa se opreasca la celalalt?gen un Wu-metru cu led-uri?EM800 face asta Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 nu se poate aduce o modificare schemei pt ca bara de lumina sa plece de la un capat si sa se opreasca la celalalt?gen un Wu-metru cu led-uri?EM800 face asta Sau EMM800 dar costa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Asa este 15-20 euroi/buc daca nu ma insel , nu e de ici de colo :cry: :cry: :cry:macar EMM 801 e dublu spot 2 in 1 ideal pt stereo eu caut EM83.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Înc? o problem? pe care nimeni nu a subliniat-o: l?mpile astea nu au fost concepute s? fie folosite în perechi ca vu-metre, dB-metre, etc. La momentul apari?iei lor se folosea maxim 1 bucat? într-un radio, deci nu e u?or s? g?se?ti 2 exemplare identice ca r?spuns luminos, chiar din acela?i lot. Fiecare are nevoie de reglaje diferite. exact!insa se pot regla cat de cat din rezistentele care vin la anodicatuburile mele sunt din loturi diferite,dar le-am facut sa mearga aproape identicpacat ca nu mai exista vechiul topic,acolo scrisesem si ce si cum,acum nu mai stiu exact :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum