DavioForce Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 ma ajuta si pe mine cineva sa montez acest casetofon de pe mondeo?pe casetofon scrie "Ford 2004" si are o mufa cu 6 fire in linie dreapta care sunt urmatoarele si in aceasta ordine: acum vreau sa stiu si eu care e + care e - si ce fac celelate!multumesc mult si o zi placuta in continuare!portocaliu cu 2 dungi negre(gros)negru cu 2 dungi verzi(gros)albastru cu 2 dungi negre(subtire)portocaliu cu 2 dungi negre(subtire)negru cu 2 dungi portocalii(subtire)negru cu 2 dungi verzi(gros) Link spre comentariu
DavioForce Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 nu stie nimeni cum se leaga?nu are nimeni un ford mondeo din 1996 sau un prieten...va rog ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 te ajuta asta http://www.byminsk.com/ford_rc.htm ?!succes! Link spre comentariu
DavioForce Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 multumesc pantera ...ma ajutat f mult...toate cele bune si o zi cat mai palcuta! Link spre comentariu
DavioForce Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 pantera mai imi trebuie o mufa pe care nu am gasit-o acolo este de la un casetofon fiesta 2500 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum