Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa distribuim hdmi

bogdan exit

Postări Recomandate

salut o intrebare provocatoare cred pentru cativaam semnal HD desigur si player cum pot sa distribui acelasi semnal pe N televizoare ?desigur daca cumperi spliter HDMI dar ideea este se poate construi unul astept raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

1

• danzup

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Asteapta-l mult si bine : datorita largimii de banda si a altor parametri critici la transmisii digitale de semnal cu rata de transfer foarte mare nu poti construi asa ceva decat daca faci rost de IC dintr-un astfel de spliter HDMI , circuit care nu se gaseste de vanzare, ci il cumperi numai gata lipit in splitere !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La inceputurile DBS-ului, se practica "codarea tehnica" D2-MAC a semnalelor tv analogice. Decodorul era echipat cu 3 (trei) cipuri, schemele erau publicate in n locuri, inclusiv cablaje si datele inductantelor, dar.... Producatorul nu furniza cipurile alea decat in anumite conditii (prima era ca la en-gros: NU la bucata!; si nu era singura!). O alta "smecherie" pentru descurajat asemenea "initiative" e pretul practicat: un amic imi relata ca i se defectase o placa de retea (de computer, prin '98) Avea de ales intre a cumpara una noua cu 15$ (repede) si a cumpara cipul cu 13$ (si 2 luni de asteptare), urmand apoi sa rezolve problema dezlipirii circuitului defect si lipirii celui nou (tehnica SMD era complet exotica pe la noi...) Ia ghici, care varianta a ales-o? (si era meserias, capabil sa faca manopera, dar mai conteaza si timpul...)Istoria (chiar si cea tehnica!) se repeta!Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări