Vizitator savaj Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 salut am o problema legata de niste boxe pasive care mi'au ramas de la un home cinema lg.problema este urmatoare: mi'am achizitionat un alt dvd player no name "simbio" si am conectat boxele respective dar se aud foarte incet.care ar putea fi problema? multumesc anticipat Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Ce boxe ti-au ramas? Satelitii? Cum vrei sa legi tu boxe direct la un dvd? Ai un amplificator? Fii mai explicit Link spre comentariu
Vizitator savaj Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Mi'a ramas un sistem 5.1 (boxe pasive) deci fara amplificare de la un dvd player LG si vreau sa le conectez la o fantoma de player "simbio" care pe urma sa'l pun la calculator. Zis si facut ...dar nu am semnal suficient, boxele se aud foarte incet pe dvd-playerul respectiv.Imi trebuie cumva amplificare separata? se poate ca dvd-playerul sa nu aiba amplificator de semnal pe el? Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 pune te rog o poza cu spatele dvd playerului no name sa vedem despre ce e vorba.Dar mai mult ca sigur noul tau dvd nu are amplificare inclusa, dar in acest caz nu vad cum ai legat tu difuzoarele acolo. Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 pai tu ce crezi? Normal ca iti trebuie amplificare,si NU le mai lega ca risti sa prajesti dvd-ul,ala are o ipedanta mare de iesire,ceva in jur de 22kohm....iar satelitii ai au ceva in jur de 4/8 ohmi...Si cum adica vrei sa il pui la pc?,ca nu inteleg....Oricum,tine minte,pentru a lega pc-u/dvd-u la boxe trebuie obligatoriu amplificator,ca daca nu.... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Pune niste poze cu dvd-ul asa informativ. Oricum mai mult ca sigur ca ai nevoie de un amplificator, ala din cate imi dau seama e un dvd simplu Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Pune niste poze cu dvd-ul asa informativ. Oricum mai mult ca sigur ca ai nevoie de un amplificator, ala din cate imi dau seama e un dvd simplu Link spre comentariu
Vizitator savaj Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 pai eu vroaim sa folosesc dvd playerul pe post de amplificator si sa'l conectez la calculatoram revenit cu pozele...scuze de intarziere Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Hmmm.....exact cum ma gandeam...nu il poti folosii ca amplif,la capitolul asta e la fel de inutil ca si pc-ul.... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Dvd-ul acela nu il poti folosii decat ca sursa de semnal PT un AMPLIFICATOR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum