Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme boxe pasive legate pe dvd player

Vizitator savaj

Postări Recomandate

Vizitator savaj

salut am o problema legata de niste boxe pasive care mi'au ramas de la un home cinema lg.problema este urmatoare: mi'am achizitionat un alt dvd player no name "simbio" si am conectat boxele respective dar se aud foarte incet.care ar putea fi problema? multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

4

• tranzistor

2

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator savaj

Mi'a ramas un sistem 5.1 (boxe pasive) deci fara amplificare de la un dvd player LG si vreau sa le conectez la o fantoma de player "simbio" care pe urma sa'l pun la calculator. Zis si facut ...dar nu am semnal suficient, boxele se aud foarte incet pe dvd-playerul respectiv.Imi trebuie cumva amplificare separata? se poate ca dvd-playerul sa nu aiba amplificator de semnal pe el?

Link spre comentariu

pune te rog o poza cu spatele dvd playerului no name sa vedem despre ce e vorba.Dar mai mult ca sigur noul tau dvd nu are amplificare inclusa, dar in acest caz nu vad cum ai legat tu difuzoarele acolo.

Link spre comentariu
:rade: pai tu ce crezi? Normal ca iti trebuie amplificare,si NU le mai lega ca risti sa prajesti dvd-ul,ala are o ipedanta mare de iesire,ceva in jur de 22kohm....iar satelitii ai au ceva in jur de 4/8 ohmi...Si cum adica vrei sa il pui la pc?,ca nu inteleg....Oricum,tine minte,pentru a lega pc-u/dvd-u la boxe trebuie obligatoriu amplificator,ca daca nu.... :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări