harry Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Am gasit printre subiecte smps-uri mult prea complicate pentru mine...viewtopic.php?f=41&t=34816&st=0&sk=t&sd=a&start=165Ceva mai simplu, dar eficient exista?Daca da, puteti posta o schema?Multumiri. Link spre comentariu
bolek Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Sursa cu traf normal, e cea mai simpla. Link spre comentariu
harry Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 ar fi o chestie...numa ca am prea mult brum la o redresare punte+conzi de 60000micro(general electric...gasisem si la vanzari dar erau de 36000) pe fiecare ramura .... Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Cred ca visez, cu 60 de mii de microfarazi ai brum mare? Cred ca e o greseala...sau tragi un curent atat de mare din sursa incat nu apuca sa se incarce condensatorii. O regula empirica de pe vremuri cerea minim 1 mie de micro pe amper maxim consumat. Tu consumi 60A din sursa? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 exact...daca si cu un simplu traf+punte+filtraj asa serios(60000uF)si tot ai brum, cum crezi ca vei avea rezultate extraordinare cu un SMPS???cred ca pe undeva e o greseala....ori nu ai un cablaj corect pentru masa..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum