Vizitator makabudu Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 parca a mai intrebat cineva mai demult asta dar nu mai gasesc postul. vreau o schema care sa controleze un cd rom ca pe un cd player. adica pauza, next, forward, etc. am cautat si pe net dar nu am gasit. are cineva o idee sau un link ca ma intereseaza foarte tare! mersi Link spre comentariu
Metallman Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 Am eu o schema care face ceea ce vrei tu adica: inainte, inapoi, pauza, play, stop + are un LCD (optional) pe care iti indica melodia, pozitia, etc...Foloseste un microcontroler ...Schema o am tot de pe aici de pe forum... cineva a postat-o pe aici... nu mai stiu sigur pe unde...O sa incerc sa postez aici schema data viitoare cand intru... nu de alta dar acum sunt la munca iar schema o am acasa. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 parca a mai intrebat cineva mai demult asta dar nu mai gasesc postul. vreau o schema care sa controleze un cd rom ca pe un cd player. adica pauza, next, forward, etc. am cautat si pe net dar nu am gasit. are cineva o idee sau un link ca ma intereseaza foarte tare! mersiCat dai pe Cd-rom + controler :roll: iti cumperi un cd-player portabil si tot e mai bun ca un cd-rom, are anti-shoc bun (teoretic), toate functiile mai sus amintite + eventuale regelaje - bass boost sau egalizor cu functii presetate..........si daca mai pui cativa bani iti iei un MP3-player portabil si..... i-ai "dat cea??" la Cd-player de nu "vede" nici cu halogene :lol: Link spre comentariu
Vizitator ionutg Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 La adresa http://hk.geocities.com/leo8597/ gasesti schema, cablaj si firmware pentru controller de CDROM. Link spre comentariu
overdrive Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 Eu am primit o schema de la un coleg de forum(mii de scuze ca am uitat id-ul lui dar caruia ii multumesc si ii reinnoiesc invitatia de a-i ceda un AT89S52 programat ptr coamnda cd-rom :wink: ) si am facut schema am programat microcontrolerul si merge perfect.Daca vrea cineva il ajut sa o realizeze. Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 salut overdrivema intereseaza si pe mine asa cevapoti sa pui schema undevamerci mult Link spre comentariu
mosfet Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 http://private.addcom.de/KeithWilson/Projects/mucop.htm E destul de detaliat, doar ca nu are suport IR, si din ce am inteles are cateva bug-uri (soft-ul)....daca se baga cineva sa-i caute "defectele" si sa ii adauge suport IR, ar fi ZUPER!!! Pt un astfel de proict, un CD player diy pe baza unui CD-Rom, stie cineva daca exista posibilitatea modificarii vitezei CD-Rom-ul, in loc de 52X sa fie 4x, 8x, sau chiar 1x?? Link spre comentariu
Vizitator ionutg Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Eu am primit o schema de la un coleg de forum(mii de scuze ca am uitat id-ul lui dar caruia ii multumesc si ii reinnoiesc invitatia de a-i ceda un AT89S52 programat ptr coamnda cd-rom :wink: ) si am facut schema am programat microcontrolerul si merge perfect.Daca vrea cineva il ajut sa o realizeze.De la mine ai primit schema. Intre timp am facut rost de AT89S52. In momentul acesta controllerul de CDROM asteapta o carcasa. Link spre comentariu
Vizitator ionutg Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 http://private.addcom.de/KeithWilson/Projects/mucop.htmE destul de detaliat, doar ca nu are suport IR, si din ce am inteles are cateva bug-uri (soft-ul)....daca se baga cineva sa-i caute "defectele" si sa ii adauge suport IR, ar fi ZUPER!!!Pt un astfel de proict, un CD player diy pe baza unui CD-Rom, stie cineva daca exista posibilitatea modificarii vitezei CD-Rom-ul, in loc de 52X sa fie 4x, 8x, sau chiar 1x??Nu cred ca merita sa depanezi proiectul Mucop. Cu sursele de pe site controllerul stie doar sa scoata tava afara iar partea de LCD lipseste. Iti recomand varianta cu AT89S52 de mai sus pe care am testat-o si a mers din prima. Dupa parerea mea acesta aduce viteza CD-ului la 1X. L-am testat cu mai multe unitati si nu se aude aproape deloc zgomotul specific de CD turat la viteza mare. Unitatile testate sunt LG24x, Mitsumi si Nec 40X, LiteON 52x, Pioneer DVD16x. Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 ionutg, mai poti atasa schema inca o data? si softul pentru microcontroller. ca mie nu-mi apare nimic ca atasament in acest topic. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Era frumos daca stia si formatul mp3... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum