Vizitator Mihai1004 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Salutare, cine ma poate ajuta si pe mine.Am un motor pas cu pas de 200 passi 4 trepte cu 2,1 A si o rezistenta de 1,1 ohmi si doresc sa-i fac comanda printr-un PLC.Cine ma poate ajuta cum sa fac alimentarea motorului( o schema ,ceva).Dupa parerea mea alimentare se face la 5 V .Are 6 fire dar nu stiu cum trebuiesc conectate si la ce.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Cauta pe forum, s-a discutat de multe ori chestia asta. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 21, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 21, 2009 Ai nevoie de un driver pentru el care sa primeasca comenzile de la PLC, in primul randUite aici un driver viewtopic.php?f=195&t=34259 care il poti conecta si la motorul tau pentru ca nu legi firele mediane de la bobine, daca totusi vrei sa folosesti trebuie sa-ti faci un driver pentru motoare unipolare, de exemplu cu un integrat specializat gen SLA7062 sau cu tranzistori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum