Vizitator spider_ktx Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 am decis sa imi cumpar un pda nou, dar din lipsa de bani m-am orientat la hp ipaq 114 , din pacate e cam limitat la conectica, pana acum am avut un palm v cu care m-am inteles de minune pentru ce ma interesa, si anume ca terminal pe rs232, dar la noul pda constat ca nu prea pot sa ii pun nici macar usb to serial fiind un usb doar pentru sincronizare, dar mi-a atras atentia slotul sdio fiind un i/o port dar nu am inteles cum lucreaza ca spi banuiesc ca trebuie programat, oricum , se poate realiza asa ceva?multumesc Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 SDIO e o interfata dedicata pentru cardurile de memorie SD in principal. Se pot conecta si alte periferice la ea, dar nu exista convertor la RS232 din pacate. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 s-ar putea s? fie o porti?? de sc?pare: ?tiu c? o conexiune SDIO2USB e u?or de f?cut, dar nu am nici cea mai mic? idee dac? vei putea controla ipaq-ul prin ea!!! Link spre comentariu
Vizitator spider_ktx Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 eu nu vreau sa il controlez, vreau pur si simplu sa il folosesc ca terminal, sa culeg date de la diverse dispozitive ce comunica prin rs232 in vederea emularii cu microcontrolere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum