catalinux2004 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 VREAU SA FAC UN VENTILATOR PENTRU LA VARA...DAR MOTORASUL DE CARE DISPUN ARE TURATIA PREA MARE..SI DECI M-AM HOTARAT SA II FAC UN REGULATOR DE TURATIE...PROBLEMA MEA ESTE CA IN SCHEMA NU SPECIFICA CE TIP DE DIAC...TRIACUL IL AM...DAR DESPRE DIAC NU SPUNE NIMIC...NICI O DATA TEHNICA....MA POATE AJUTA CINEVA...SI DACA SE POATE CHIA SA IMI DEA UN EXEMPLU DE DIAC BUN PENTRU APLICATIA PE CARE VREAU EU SA O REALIZEZ....VA MULTUMESC SI ATASEZ MAI JOS SCHEMA....RESPECT. Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Motorul este cu perii(carbuni)?[attachment=0]Diac.JPG[/attachment]Daca nu este cu perii,variatia de turatie este mica(cca.5-7 %). Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 da...motorul este cu perii....daca nu ma insel poate functiona si in cc. facand parte din categoria micomasinilor...cred ca este de la vreo unealta portabila ceva....probabil polizor...nu stiu sigur....stie cineva deci ce diac sa folosesc?? Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Functioneaza si in CC,dar nu puteti folosii in CC comanda cu triac.Diac v-am postat mai sus. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 multumesc de raspunsuri.... Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Pentru sarcini inductive,configuratia este ca in schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum