Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinte 15PW4-SLF PHP408

ionut20

Postări Recomandate

Da, PHT-uri ... filtrele si varianta de filtrare a fost recomandata de reprezentantul firmei de unde am luat difuzoarele .. adica Mircea; sunt constient ca boxele ar fi funtionat mai bine cu filtre de 150 de lei bucata, sau mai mult, cu filtrare si pe bas si pe intalta, dar atati bani nu au fost disponibili, iar pe partea de bas asta a fost si intrebarea mea, adica trebuie sau nu filtru, si am primit raspuns ca nu trebuie neaparat. Cat de mult m-am indepartat de standarde nu stiu :DPe viitor, probabil ca voi trece la un PA-D52S si un horn ceva apropiat ca dimensiuni de PHT408, si un filtru mai tapan si pe bas si pe inalta, la momentul in care am facut comanda de difuzoare, un driver cu horn si filtru si pe bas, ar fi dus proiectul cu vro 600 de lei in sus. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

22

• Sharky

3

• Bogdi16

3

• djlove

2

Top autori în acest subiect

Cu mici modificari faci si varianta asta sa sune bine. Nu e musai sa pui PAd52, atat doar sa muti taierea dintre difuri mai jos. Acum ma tem ca ai o dispersie destul de aiurea. Asculta cam la 30 grade fata de axa si o sa vezi o schimbare puternica de tonalitate. :nas: Ce ti-ar trebui in plus ar fi 2 bobine si 2 condensatori pt basi si sa modifici valorile la cele actuale. Nu e o gaura in punga.Ar fi prima pe lista de upgrade-uri. :dans: :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări