ari_panterra Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 curat,simplu si frumos=>excelent.felicitari!da-le la maxim si indreaptale spre bucuresti,sa vedem daca se aud :crazy: Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 merci de aprecieri. Momentan am dat cam cu 130W in ele pentru test si suna peste asteptarile mele. Urmeaza o statie noua, ca asta de o am acum baga un brum enervant fara semnal si mai mult de cam 170W nu poate .. si e pacat de boxe. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Arata bine, felicitari.Ce statie vei lua pt ele? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 as lua un ecler ... un xpa dar momentan nu mai sunt bani de investit, ca strang avans de masina noua asa ca pana dupa Paste vreau sa fac si sa testez 2 module de IPA300 sa vedem cum or iesi ... 10 finali si un +/-80Vcc Link spre comentariu
Vizitator danutz654 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 SalutAi putea sa-mi dai si mie proiectul incintelor si schemele filtrelor?As vrea sa imi fac si eu boxe ca ale tale. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 mai jos ai proiectul .... schema la filtre nu am, asa le-am cumparat, sunt filtre high pass 18db/octava si taiere la 4000Hz Link spre comentariu
Vizitator danutz654 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 multumesc mult Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 rezultatul final dupa 2 saptamani de asteptari dupa tabla perforata ..... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Arata mult mai bine cu tabla perforata , pe viitor, daca le folosesti pentru petreceri, pune-le si burete fonotransparent pentru a nu ajunge lichide pe membrana difuzorului. Inca o data felicitari pentru realizare, da le folosesti cu placere. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Daca imi ziceai ca iti tre tabla asteptai 2 zile Arata bine, la cat mai multe in continuare!Burete fonotransparent nu pui? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 nu as pune ... imi place cum arata asa le da un aspect metalic bogdi zici ca ai de unde sa faci rost de tabla ? voi mai avea nevoie cred ... acusi. Si pentru o carcasa de statie la capace, si pentru un subb Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Buretele acela fonotransparent are si un rol estetic dar rolul principal e de protectie a difuzoarelor de praf,apa si alte lucruri nedorite. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 pacat ca ai fuserit treaba la filtru si la driver.Cu prima ocazie schimba filtrul cu ceva mai potrivit difuzoarelor. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 pai la driver nu au mai fost bani pentru un pad si hornul aferent ce ar fi mers mai bine probabil cu difurile de la selenium, dar filtrele folosite le-am luat de la Mircea, si zicea ca sunt ideale pentru php-uri. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Vezi ca din cate stiu sunt pht-uri, nu php-uri.Filtrul e bun daca il folosesti cu un dif de 6.5" sau 8" care cade brusc peste 3k, nicidecum pentru 15".Cat despre ideal, depinde ce standarde ai, in cazul tau, sau ce interese ai in cazul lui Mircea.Se poate modifica, ar fi o idee buna sa pui ceva si pe bas si sa muti fr de taiere mai jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum