andiy Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Nu mi-a venit sa cred cand, la taraba pe langa care trec in fiecare dimineatza, am vazut revista! E un semn bun! Credeam ca au emigrat baietzii aia de la revista Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Stai linistit nu am emigrat niciunul doar probleme usoare :wink: Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 19, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Stai linistit nu am emigrat niciunul doar probleme usoare :wink:Doamne ajuta :!: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 As vrea sa emigrez dar... unde ?Am sa fac tot posibilul ca numarul 6 sa apara la timp, sunt satul sa fim injurati de audiofili ca nu au revista cand trebuie. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 20, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2005 As vrea sa emigrez dar... unde ? Am sa fac tot posibilul ca numarul 6 sa apara la timp, sunt satul sa fim injurati de audiofili ca nu au revista cand trebuie. Cine va citeste nu cred ca va injura! Cel putin nu e cazul la mine. Ideea era ca, dupa atata vreme de asteptare, am crezut ca nu va mai aparea deloc (ceea ce intradevar ar fi fost trist). Ca fapt divers, vreau sa spun ca un prieten al meu care a emigrat in Canada (de fapt are o bursa acolo) a obtinut niste part time job-uri (prin cineva); mai exact trebuiau reamenajete niste apartamente ce urmau a fi inchiriate, iar el s-a ocupat de instalatia electrica. I-au dat (fara caterinca) 100 CAD pt fiecare priza schimbata sau 150 CAD daca avea impamantare (tre sa recunoastem ca gradul de dificultate e mai mare, e vb de 3 fire, nu?) ! La inceput am zis ca face bâz? de mine, dar a spus ca e vb de o prestare de servicii si deci se plateste. Ei, ce zici! E de emigrat, nu Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Prietenul tau minte ! Asta ca sa ma exprim elegant Nu i-a dat nimeni 100 CAD pentru schimbat o priza ! Decit daca a prestat si alte "servicii" !Spune-i sa se duca cu povestile astea pe la cresha , ca poate il crede cineva !Don Mario Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Cu spartul si astupatul zidurilor, cu vopsitoria aferenta, cu materialul firmei, cu TVA, poate ca ajunge priza la 100 CAD bucata... deci NU numai 5 minute de surubelnita... :wink: Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 As vrea sa emigrez dar... unde ?Am sa fac tot posibilul ca numarul 6 sa apara la timp, sunt satul sa fim injurati de audiofili ca nu au revista cand trebuie.Vasile,Stai cu batzul pe ei !!! :mrgreen: Poate ca in numarul 6 o sa reapara si rubrica DIY. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 o sa fie Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 20, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Prietenul tau minte ! Asta ca sa ma exprim elegant Nu i-a dat nimeni 100 CAD pentru schimbat o priza ! Decit daca a prestat si alte "servicii" !Spune-i sa se duca cu povestile astea pe la cresha , ca poate il crede cineva !Don MarioIl cunosc destul de bine. E om serios. S-a dus acolo pt doctorat, nu ca sa faca asta. Ideea e ca prietena lui (cea care ii gaseste diverse job+uri)administreaza niste apartamente de lux ale unui proprietar de blocuri de locuinte si atunci cand pleaca fostul chirias se schimba aproape tot ca sa fie ca nou! Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Povesti baiatule ! Sau mai bine zis " vise taica ! vise ! "Varul meu locuieste acolo de 12 ani si lucreaza in domeniul electronicii la o universitate ! Prize schimbate cu 100 CAD sunt din " cartea viselor frumoase " ! Unii romanashi vor sa arate ce bine au ajuns ei acolo unde sau dus ! Si cit de usor se cistiga banii pe acolo comparativ cu situatia din ro ! Cine a fost pe acolo stie foarte bine cum se munceste,cit se munceste si ce bani se cistiga ! Daca ar fi cum spui tu ar fi goala Romania !Don Mario Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum