twitterfire Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 M? gândesc c? lampizatorul e un om destul de serios ?i oare?cum audiofil. Uite ce v?d pe site la el: http://www.lampizator.eu/AMPLIFIERS/CHI ... ifier.html De altfel, TA2024 am v?zut c? este foarte l?udat ?i pe diyaudio... Link spre comentariu
danzup Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Despre Tripath s-a tot discutat . Depinde de ce vrei sa auzi si ce iti place sa auzi !Pentru mine , tripath e singurul amplificator in clasa D care se apropie de un amplificator mai bun numai cand il folosesti alimentat din accumulator (sau o sursa foarte serioasa !) dar : mie nu-mi prea place sunetul de semiconductor , asa ca zic pas la chestii de genul asta .Nu ma pasioneaza clasa D/T si nu-l voi construi niciodata . Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Mi-a pl?cut foarte tare c? are THD 0,03%, ceea ce e foarte bine pentru un integrat. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 16, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 16, 2009 Majoritatea integratelor au in specificatii multi de 0 inainte de virgula si cand le asculti... e alta poveste Link spre comentariu
EmyRulz Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Si mai conteaza si in ce conditii are 0.03% THD, valoarea asa trantita nu spune absolut nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum