Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare chinezeşti de la telecomenzi

twitterfire

Postări Recomandate

n-am zis ca alea sunt nirvana,am zis doar ca folosind difuzoare fara parametrii si fara proiecte corespunzatoare parametrilor,s-ar putea sa nu le depaseasca pe cele 'brand'daca se folosesc difuri de calitate,cu parametrii etc,atunci e alta treaba,cel mai posibil diy ies si mai bune si mai ieftinedin ce am ascultat eu,boxele astea gen de combina suna ok,exista chetsii mult mai nasoalesi cu 150 ron sa faca niste boxe mai bune(la fidelitate) ca panasonicurile alea,nu cred ca poate,dar asta e doar parerea mea!

150 RON pentru difuzoare + înc? 150 pentru incinte. Cu 300 RON pot s? iau ni?te Sony, Panasonic, Philips second. Are rost s? îmi bat capul cu diy sau nu?Pentru boxe de mic? putere, 15 - 20 W, am ?anse s? g?sesc difuzoare? C? nu prea am v?zut.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• twitterfire

8

• Bogdi16

7

• BF37

3

• Romica_t

2

Top autori în acest subiect

Are rost s? îmi bat capul cu diy sau nu?

Nu, n-are rost.Dute asculta ceva boxe care se incadreaza in bugetul tau si care iti plac le cumperi.Si am incheiat povestea
Link spre comentariu

150 RON pentru difuzoare + înc? 150 pentru incinte. Cu 300 RON pot s? iau ni?te Sony, Panasonic, Philips second. Are rost s? îmi bat capul cu diy sau nu?

Daca mai pui acolo vreo 150-200 lei, faci 2 vtp cu pa800 si pct300, care garantat matura pe jos cu panasonice si sonyce si alte minuni ale industrie chinezesti branduite
Link spre comentariu

150 RON pentru difuzoare + înc? 150 pentru incinte. Cu 300 RON pot s? iau ni?te Sony, Panasonic, Philips second. Are rost s? îmi bat capul cu diy sau nu?

Daca mai pui acolo vreo 150-200 lei, faci 2 vtp cu pa800 si pct300, care garantat matura pe jos cu panasonice si sonyce si alte minuni ale industrie chinezesti branduite

Dac? mai pun xxx lei, îmi iau Tonsiluri ?i m?tur? pe jos cu ce vrei tu la pre? mic. Un Tonsil e mai ieftin decât un pa.

Pe mine m? interesa s? g?sesc chinezisme de la Blue Tech în stare de a ?ine pasul cu ceva de brand.

aTa, lasa-l ma sa isi ia panasonice si exploduri.

Daca el nu vrea sa isi bata capu cu DIY, noi dc am face-o?

P?i vreau s?-mi bat capul. Dar am la dispozi?ie un buget limitat.

Link spre comentariu

ca sa mature pe jos cu altele trebuie sa fii si capabil sa le faci o cutie si un filtru ,care in caz ca nu ai resurse este ceva destul de dificil2-3..x difuri oricat de bune ar fi puse intr-o cutie nu inseamna incinta acustica,si sunt sanse sa sune chiar mai prost ca alea chinezeti sau low-ntry de-a gata,unele difuri sunt destul de dificil de implementat,ca spre ex tonsilurile(de la care sunt destul de putine excelente si culmea ca alea sunt si mai scumpe...:)).Aceeasi chestie si pt pa-uri..La banii aia ar fi mai bine sa cauti niste magnaturi dalea bookshelf sh,sau niste rft-uri de 50w.La chinezariile alea nu prea ai ce sa le faci pt ca au lipsuri mari,nu prea ai de unde sa tai si sa mai si ramana,unele sunt atat de obosite ca nici bas(respectiv inalte) nu prea reproduc la un nivel de minima decenta,de coloratii nici nu mai aduc aminte

Link spre comentariu

Salut !

Intru si eu pe acest topic cu o intrebare si o rugaminte. Am o pereche de cutii Unitra (75w) si vreau sa le inbrac in mocheta si sa bag niste difuri in ele , dintre care bineinteles basii nu-i am si nici bani de ceva de calitate. Asa ca ,am gasit difurile astea [ http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2009 ] la Kon Electronic si ma intreb daca sant relativ bune ?

Daca stie cineva ceva despre difurile astea , va rog sa impartasiti informatia . :lurk:

Numai bine !

Link spre comentariu

cu fratele lui mai mic(8'')m-am jucat eu,dar nu e nimic de capul lui.intradevar,nici ca un atto sau ''yung chang'' nu e dar nici stralucit.fata de tonsil e cam jumatate la putere,sensibilitate sub 90db/w/m.la banii lui nu te astepta decat la ceva sub 50% din potentialul unui tonsil cu aceasi parametri.succes!

Link spre comentariu

Mai bune decat difuzorul tonsil pentru care a fost proietata incinta nu sunt. Mai bine cumpara difuzorele originale tonsil, mai strangi ceva bani si iei ceva bun, care se potriveste perfect incintei. Daca iei chinezariilea alea peste un timp o sa regreti ca nu ai facut cum ti-am spus mai sus.Bafta, e alegarea ta.Si inca ceva, o sa arate urat incinta mochetata, mai bine o reconditionezi, sau o furniluiesti. Asa ar arata mult mai bine, ( nu a boxe de lautar :bataie ) Dar fiecare e cu gustul lui, sti tu, vorba aia.........

Link spre comentariu

Mersi de sfat , dar cutiile ce le am nu arata prea bine , au nevoie de reconditionare si de recosmetizare + ca nu le fac pt ascultat in camera ( pt ascultat am JAMO ) ,ci pt chefuri icon_jook :dans: ( unde nu prea conteaza calitatea ).Vroiam sa stiu cum se comporta diful , adica sa nu ' horcaie ' :ghjfgj basul la volume mai ridicate , in rest .................Mersi de info !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări