twitterfire Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 ?tiu c? "bun ?i ieftin" e cam rar ?i aproape imposibil, dar vroiam s? întreb dac? exist? ?ansa ca difuzoarele chineze?ti de la telecomenzi.ro s? se apropie cât de cât calitativ de ... m?car tonsil. De asemenea, m? întrebam dac? parametrii T/S pentru difuzoarele respective au leg?tur? cu realitatea sau nu??i sensibilitatea o fi chiar a?a cum e în datasheet? V?zusem ni?te juc?rii cu 92 db/W/m. Aia 92 or fi chiar 92 sau nu? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Majoritatea difuzoarelor Pro de pe piata se fabrica in CHina, aia nu inseamna ca sunt "chinezesti"Intrebarea ta este aiurea, alege un difuzor, spune pentru ce vrei sa il folosesti si atunci discutam mai pe larg. Majoritatea difuzoarelor de la ei au fost masurate de Vasile, nu pot sa iti zic sigur daca parametrii sunt reali la fel cum nu iti pot zice sigur daca parametrii de la orice alt producator sunt reali. Spune ce vrei sa faci si vedem dupaia. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Majoritatea difuzoarelor Pro de pe piata se fabrica in CHina, aia nu inseamna ca sunt "chinezesti"Intrebarea ta este aiurea, alege un difuzor, spune pentru ce vrei sa il folosesti si atunci discutam mai pe larg. Majoritatea difuzoarelor de la ei au fost masurate de Vasile, nu pot sa iti zic sigur daca parametrii sunt reali la fel cum nu iti pot zice sigur daca parametrii de la orice alt producator sunt reali. Spune ce vrei sa faci si vedem dupaia.Ce vreau s? fac e foarte simplu: e vorba de dou? boxe cu dou? c?i, cu o putere pân? în 100W. Ce întrebam e foarte clar: dac? difuzoarele no-name pot ajunge la calitatea difuzoarelor brand.C? ?i difuzoarele brand se fabric? prin China, e partea a doua. Pe mine m? interesa Schenzen Factory Ltd. vs brand. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Ce întrebam e foarte clar: dac? difuzoarele no-name pot ajunge la calitatea difuzoarelor brand.Si difuzoarele no-name se mai nimeresc sa fie bune, nu se poate face comparatie asa aiurea decat daca iei un difuzor x vs y si faci comparatii. In principiu se poate ca un difuzor de gramada sa fie chiar f bun tinand cont si de pret.PS: daca e brand nu inseamna ca e bun. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Si difuzoarele no-name se mai nimeresc sa fie bune, nu se poate face comparatie asa aiurea decat daca iei un difuzor x vs y si faci comparatii. In principiu se poate ca un difuzor de gramada sa fie chiar f bun tinand cont si de pret.Exact asta m? interesa. ?i eventual ?i cu ceva recomand?ri. Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Eu zic sa nu te risti.Pe bani putini mai bine iei ceva second,dar bun. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 La banii pe care i-a? da pe difuzoare chineze?ti + alte materiale, ce s?-mi iau? Ni?te boxe h?rt?nite Technics f?cute tot cu difuzoare chineze?ti?La cât de "audiofil" a devenit tot românul, vinde ni?te am?râte de Unitra folosite 30 de ani la pre?ul la care s-ar fi vândut noi. A? lua de pe ebay, dar m? cost? mai mult transportul decât face. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 La urma urmei tu vrei sa faci ceva? sau doar intrebi?Spune ce vrei si buget, ca sa putem discuta ceva concret Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 La banii pe care i-a? da pe difuzoare chineze?ti + alte materiale, ce s?-mi iau? Ni?te boxe h?rt?nite Technics f?cute tot cu difuzoare chineze?ti?La cât de "audiofil" a devenit tot românul, vinde ni?te am?râte de Unitra folosite 30 de ani la pre?ul la care s-ar fi vândut noi. A? lua de pe ebay, dar m? cost? mai mult transportul decât face.Incearca pe targuri,daca ai noroc prinzi oferte foarte bune.Eu am cumparat doua Tannoy hpd295 cu 60 lei. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 La urma urmei tu vrei sa faci ceva? sau doar intrebi?Spune ce vrei si buget, ca sa putem discuta ceva concretA? vrea s? fac ceva, dar a? vrea s? fiu sigur c? g?sesc ni?te difuzoare cât de cât bune înainte s? m? apuc.Nu am inten?ia s? confec?ionez ni?te boxe decât dac? sunt sigur c? difurile sun? la fel de bine (sau m?car pe aproape) ca unele brand.M? interesau dou? fullrange de 80-100W pe dou? c?i. Ca bani, a? da pe difuri pân? la 150 RON.M? mai intereseaz? ?i dou? fullrange de 15-20W, dar nu prea am v?zut difuri de putere mic?.Incearca pe targuri,daca ai noroc prinzi oferte foarte bune.Eu am cumparat doua Tannoy hpd295 cu 60 lei.Aaaa. Tu zici s? iau difuri second? E o idee dac? g?sesc. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Stii vorba aia.... Si sarac si cu pretentii? Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Stii vorba aia.... Si sarac si cu pretentii?Cam a?a m? gândeam ?i eu. Dar deh, vreme de criz?... Vreau ceva care s? se aud? cât de cât bine, nu ceva care s? fie super-mega-ultra-hiper hifi. Ceva care s? se aud? pu?intel mai bine decât boxele de la Panasonicul ak-240 pe care-l am acum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 mai bine sau mai tare?cu niste pocnitori cu parametrii de la loterie nu cred c-o sa poti depasi niste boxe de firma(care daca sunt originale se aud ok) la fidelitate Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Dr.L ce intelegi tu prin ceva de "firma"? atata ca are un brand lipit pe cutie ? Majoritatea firmelor la care se face referire (Sony, Panasonic blablabla deobicei cele care le gasesti prin marile lanturi de magazine) au astfel de difuzoare in mult laudate-le lor boxe, asa ca noi dc nu putem face ceva cu niste difuzoare cu "parametrii de la loterie" sa sune mai bine ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 n-am zis ca alea sunt nirvana,am zis doar ca folosind difuzoare fara parametrii si fara proiecte corespunzatoare parametrilor,s-ar putea sa nu le depaseasca pe cele 'brand'daca se folosesc difuri de calitate,cu parametrii etc,atunci e alta treaba,cel mai posibil diy ies si mai bune si mai ieftinedin ce am ascultat eu,boxele astea gen de combina suna ok,exista chetsii mult mai nasoalesi cu 150 ron sa faca niste boxe mai bune(la fidelitate) ca panasonicurile alea,nu cred ca poate,dar asta e doar parerea mea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum