Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am incercat sa schimb segmenti la un scuter ar ma blocat cva

Vizitator Hayabusa

Postări Recomandate

Vizitator Hayabusa

Pai eu m-am referit daca pot sa ii zic omului sa mi monteze si mi monteaza pe piston apoi...pot monta cand ajung acasa pistonul pe biela nu mai trebuie sa dau jos segmenti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

20

• miron1947

17

• srdjan

4

• kappy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Hayabusa

Si m-ai am o intrebare stiam ca atunci cand scoti boltul trebuie sa dai sigurantele jos cu un cleste pentru sigurante interioare!Ei bine cand am scos boltul nu avea sigurante...iar acum ma gandesc...cand pun pistonul si boltul cel nou mai am nevoie de cleste pentru le pune daca atunci cand le scoti ai?Pot sa le pun cu un spit ceva !? :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator Hayabusa

Gata mi-am cumparat azi set tot de 49cmc dar nu am avut timp sa il montez!Maine ma apuc de treaba da am zis mai sus de chestia cu rezervoarele si anume ca...mie mie frica ca nu ajunge din rezervorul de ulei uleiul in motor...si as vrea ca pana ii face o verificare cineva specializat sa pun ulei direct in rezervorul de benzina adica 1:50 la un litru de benzina 50ml ulei s sa amestec in rezervorul de benzina direct.....as putea face asta?Afecteaza cu ceva motorul?cineva mi-a zis ca l-ar afecta daca nu il las sa isi faca singur amestec...???AS VREA SA FAC CA LA CAPRE....ACELE AU UN SINGUR REZERVOR DE BENZINA SI LE COMBINI DIRECT:)Astept un respuns...multumesc!

Link spre comentariu

sa amestec in rezervorul de benzina direct.....as putea face asta?

Afecteaza cu ceva motorul?cineva mi-a zis ca l-ar afecta daca nu il las sa isi faca singur amestec...

Daca amestecul este facut in varianta originala dupa carburator,nu este bine.
Link spre comentariu
Vizitator Hayabusa

Pai nu am inteles nimic...sincerDeci este bine daca combin benzina cu uleiul corect adica un litru de benzina la 50ml ulei si bag COMBINATIA direct in rezervorul de benzina?Sau cum as putea sa imi dau seama daca ajunge ulei in motor?

Link spre comentariu

Vezi ca 1:50 se traduce prin 1l ulei la 50 benzina. Asta inseamna 20ml ulei la 1l benzina. Personal nu vad de ce n-ar merge amestecat direct. Ce-i drept, n-am studiat sistemul ala de amestecat uleiul cu benzina.

Link spre comentariu

Deci este bine daca combin benzina cu uleiul corect adica un litru de benzina la 50ml ulei si bag COMBINATIA direct in rezervorul de benzina?

Este posibil ca jicloarele(din carburator) sa nu mai functioneze corect,deoarece amestecul ulei/benzina,este mai onctuos(mai gros) decat benzina simpla.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări