zal Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Nu, e în contratimp, un fel de ''universal 6L6'' cu regim de funcţionare comutabil pentode/ultraliniar, ptr aproape toată famila asta de lămpi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Poate ne întîlnim acolo, vin şi eu cu ultima creaţie. Cu siguranta voi veni si eu !!!Nu, e în contratimp, un fel de ''universal 6L6'' cu regim de funcţionare comutabil pentode/ultraliniar, ptr aproape toată famila asta de lămpi.Merge si cu GU50 ? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 http://www.jogis-roehrenbude.de/EL34-Story/6L6-Story.htm Şi cu asta am încheiat, nu vreau să contaminez acest subiect cu altul. Detalii poate voi expune la secţiunea ''Proiectul meu'', în nici un caz aici. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Pacat , era interesant sa vedem daca proiectul tau este compatibil cu pentoda finala GU50 , deoarece este o lampa de putere medie ( 50W ) si foarte ieftina , care se gaseste usor si are o durata de functionare foarte mare ! Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Poate ne întîlnim acolo, vin şi eu cu ultima creaţie. Ce e chestia aia digitala? (ecranul albastru din mijloc) Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Faina lamputza! Mai ales asta: http://www.jogis-roehrenbude.de/EL34-St ... lvania.jpg Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Ce e chestia aia digitala? (ecranul albastru din mijloc)E un acometru. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Ma gindeam ca e volum/selector de surse sau temporizare. Nu prea era stilul tau. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Are şi temporizare şi alte mici secrete. Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Acel curind, este realitate (a trecut 1 an)! Am terminat amplificatorul (din pacate nu am respectat schema lui misa integral): - carcasa lemn din stejar (multumesc saptemari) - socluri originale vintage (din pacate unul rotund si unul oval) pt. EL11 si unul din ceramica pt E88CC - suport din aluminiu de 4 mm - 1xE88CC golden pin Tesla (din pacate ;( ar fi mers alte triode mai vintage) - alimentare in CC a preamplificarii - KNFB cu 100uF Nichicon Muse - redresare cu EZ81 - transformatoare de iesire dintr-un Graetz Este un amplificator de cursa lunga, asculti fara sa iti dai seama, nu este deloc obositor. Am ascultat si in mod pseudo-trioda si se pare ca lampii ii place (am incercat de ex. 6p6s si nu ii place pseudo-trioda deloc). Pozele sunt cu mobilul, dar o sa fac altele. https://picasaweb.google.com/100591562823636348352/EL11# Mai am de mesterit: - de montat mufele - de montat potentiometrul de volum - de facut un fund la carcasa - de montat piciorusele la carcasa felicitari ,sa ai grija de "vechituri" e un amp " sa te dai mare la audiofili" nu e de ascultat zilnicmai procura doua socluri pt seria 11,donez (gratis,moca,fara bani) pt acest amp doua pentode EF14 nos/RFTsi o redresoare,care sa duca ambele canale, e pacat de el sa nu fie ca in anii 40. am si eu in plan(de 2 ani) un amp cu ECL11/AZ11,nu am timp de el :cry: icon_jook Va salut pe toti!Am ascultat aseara cu multa placere amplificatorul lui Liviu. Are un sunet distins, rafinat, foarte aerisit si detaliat. Puterea este suficienta pentru auditie. Foarte frumos si gestul lui Vio. O zi frumoasa tuturor! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Cît de curînd veţi fi invitaţi să ne ascultăm amplifurile. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Si eu mai am de bibilit la carcasa sursei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum