Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme mari

Vizitator obitzu

Postări Recomandate

Vizitator obitzu

salut! sunt nou prin a le electronicii si am o problema! am vrut sa schimb o priza prin camera iar cand am desfacut-o am observat ca de la firele principale se leaga si lumina si cealalta priza!cu ceva timp inainte sa intalmplat o chestie(nush ce)si nu mai am lumina in camera!si era sa iau si foc!!credeti ce pot pati ceva?

vreau raspuns cat mai repede va rhog moolt! (probabil "va rog mult")

Edit:

Si eu te "rhog moolt" sa nu mai chinui limba asta romana, si, implicit, vederea cititorilor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Hubrus

2

• djlove

1

• dan-a2

1

• nicolaus

1

Top autori în acest subiect

Nu prea inteleg ce vrei tu sa zici acolo. Ceea ce am inteles eu, e ca tu vrei sa schimbi priza, dar de firele acesteia in paralel cu ea se mai lega o priza si iluminatul. Scoate siguranta din panou si schimba linistit priza, legand firele la fel cum au fost inainte, eventual folosesti o rigleta si inca o bucata de fir, daca iti da posibilitatea doza.

Link spre comentariu

Eu zic sa nu te bagi :speriat , tensiunea de 220 volti cam dauneaza grav sanatatii tale chiar daca ai decuplat siguranta in prealabil :da . Momentan foloseste un prelungitor cuplat la alta priza.

Link spre comentariu

Eu zic sa nu te bagi :speriat , tensiunea de 220 volti cam dauneaza grav sanatatii tale chiar daca ai decuplat siguranta in prealabil :da . Momentan foloseste un prelungitor cuplat la alta priza.

Cand decuplezi siguranta ... nu mai ai nicio tensiune pe fir ... deci la ce te-ai referit cand ai afirmat cele de mai sus?!
Link spre comentariu

Cand decuplezi siguranta ... nu mai ai nicio tensiune pe fir ... deci la ce te-ai referit cand ai afirmat cele de mai sus?!
sigur ? la instalatiile vechi ,in special la case este montata o siguranta pe faza (adica la nisa ) care poate fi inversata cu nulul ;deci parerea mea scoate sau decupleaZA tot ce inseamna sigurante si dupa aceea verifica cu o surubelnita de faza
Link spre comentariu

sigur ? la instalatiile vechi ,in special la case este montata o siguranta pe faza (adica la nisa ) care poate fi inversata cu nulul ;deci parerea mea scoate sau decupleaZA tot ce inseamna sigurante si dupa aceea verifica cu o surubelnita de faza
Da ... la asta nu m-am gandit. Greseala mea. Scuze!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări