Vizitator obitzu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 salut! sunt nou prin a le electronicii si am o problema! am vrut sa schimb o priza prin camera iar cand am desfacut-o am observat ca de la firele principale se leaga si lumina si cealalta priza!cu ceva timp inainte sa intalmplat o chestie(nush ce)si nu mai am lumina in camera!si era sa iau si foc!!credeti ce pot pati ceva? vreau raspuns cat mai repede va rhog moolt! (probabil "va rog mult") Edit: Si eu te "rhog moolt" sa nu mai chinui limba asta romana, si, implicit, vederea cititorilor. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Nu prea inteleg ce vrei tu sa zici acolo. Ceea ce am inteles eu, e ca tu vrei sa schimbi priza, dar de firele acesteia in paralel cu ea se mai lega o priza si iluminatul. Scoate siguranta din panou si schimba linistit priza, legand firele la fel cum au fost inainte, eventual folosesti o rigleta si inca o bucata de fir, daca iti da posibilitatea doza. Link spre comentariu
nicolaus Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Eu zic sa nu te bagi , tensiunea de 220 volti cam dauneaza grav sanatatii tale chiar daca ai decuplat siguranta in prealabil . Momentan foloseste un prelungitor cuplat la alta priza. Link spre comentariu
Hubrus Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Eu zic sa nu te bagi , tensiunea de 220 volti cam dauneaza grav sanatatii tale chiar daca ai decuplat siguranta in prealabil . Momentan foloseste un prelungitor cuplat la alta priza.Cand decuplezi siguranta ... nu mai ai nicio tensiune pe fir ... deci la ce te-ai referit cand ai afirmat cele de mai sus?! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Eu zic sa nu te bagi , tensiunea de 220 volti cam dauneaza grav sanatatii tale chiar daca ai decuplat siguranta in prealabil . Momentan foloseste un prelungitor cuplat la alta priza.Cand decuplezi siguranta ... nu mai ai nicio tensiune pe fir ... deci la ce te-ai referit cand ai afirmat cele de mai sus?!sigur ? la instalatiile vechi ,in special la case este montata o siguranta pe faza (adica la nisa ) care poate fi inversata cu nulul ;deci parerea mea scoate sau decupleaZA tot ce inseamna sigurante si dupa aceea verifica cu o surubelnita de faza Link spre comentariu
Hubrus Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Cand decuplezi siguranta ... nu mai ai nicio tensiune pe fir ... deci la ce te-ai referit cand ai afirmat cele de mai sus?!sigur ? la instalatiile vechi ,in special la case este montata o siguranta pe faza (adica la nisa ) care poate fi inversata cu nulul ;deci parerea mea scoate sau decupleaZA tot ce inseamna sigurante si dupa aceea verifica cu o surubelnita de fazaDa ... la asta nu m-am gandit. Greseala mea. Scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum