Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor

Vizitator sorinel30

Postări Recomandate

Vizitator sorinel30

Am cumparat un Renault Megane 2003 si ma pus dracu sa umblu pe la bord am facut un scurt si sa ars siguranta de la CD Player si acum nu mai am codul pin,stie cineva vreun soft care ma poate ajuta la decodarea CD-ului sau vreun site care se ocupa de asta.CD este ufabricat de Philipssi are urmatoarele date:Model No:RENRDW 100-10TOV722RNRD0130025341Prod No:FD0003070025341Multumesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Bine ai venit pe forum!deja ai facut 2 greseli MARI:1)un titlu...care nu spune absolut nimic,ti-ar placea sa fie toate titlurile de pe forum ca al tau? ai mai gasi ceva? dupa cat timp? :nebunrau: 2)ai postat gresit,intrebarea ta si-ar putea gasi raspunsul aici: viewtopic.php?f=17&t=7851&start=1500 nu unde ai postat tuCiteste regulamentul forumului! :aut: apropo,ai cautat pe forum daca s-a mai discutat despre problema ta?

Link spre comentariu
dragostalpau

bineinteles ca n-a cautat, nici macar nu s-a obosit sa deruleze prima pagina pina jos sa citeasca titlurile categoriilors-a inregistrat si a trintit si el o intrebare, probabil prima si ultima daca obtine raspunsul dorit

Link spre comentariu
Vizitator sorinel30

Imi cer scuze tuturor ca am postat unde nu trebuia (iertare),nu am vazut postul recomandat de Dr.L rog pe cineva sa stearga acest post.Si mi se pare un forum super tare nu cer ceva si pe urma nu mai intru imi pare rau ca nu am gasit acest forum pana acum e super tare.Multumesc de intelegere

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări