zeinerf Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 nu imi merge inchiderea central.de la telec.Stie careva unde-i montat receptorul de telec.???Emitatorul merge si inchid. functioneaza ,dar numai manual. Link spre comentariu
nicolaus Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Nu am inteles prea bine problema, am inteles doar cerinta.Daca nu ma insel, receptorul de telecomanda+inchiderea centralizata se afla in stalpul din dreapta fata, langa podea, cam unde tii piciorul.Dar nu umbla acolo, eu nu am gasit probleme legate de el ci de altceva:telecomanda.Fa o descriere exterioara a telecomenzii, desfao cu mare atentie, de obicei se dezlipesc pinii de la suportul bateriei.Apoi trebuie sincronizata cu masina:intri in masina, pui contactul(cheia in pozitia 2), usile inchise, dupa 10 sec. apesi unul din butoanele telecomenzii, actuatoarel(motorasele de pe usi) se vor inchide si deschide si sa ai o zi buna.Astept vesti daca ai probleme, nelamuriri, lucruri diferite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum