tiku Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Cine ma poate ajuta cuun tub osciloscop Filips DG7-32 cu ecran rotund sau dreptunghiular.Posed o schema simpla cu explicatii detaliate pentru constructia unui osciloscop cu acest tub ce lucreaza pina la 10 MHz si peste. Link spre comentariu
Kuki Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Schema e secreta ? Link spre comentariu
tiku Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Schema nu este secreta dar trebuie scanata dintr-o carte, lucru ce nu il pot realiza acum. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Salut. Eu am un DG7 - 32 de fabricatie VALVO, nou nout, daca crezi ca merge in locul lui Philips, fa o oferta de pret. Mosu Tuti. Link spre comentariu
tiku Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Stiu ca firma VALVO a facut parte din firma Philips pana in 1999, s-ar putea ca tubul care spuneti ca il aveti sa aiba aceleasi caracteristici cu tubul Philips. Va rog dati-mi niste date de catalog ca sa-l pot compara.(dimensiuni numar pini tensiuni etc.) Eu am un catalog de tuburi dar varianta VALVO nu am gasit-o.Va multumesc mult si daca corespunde facem afacerea.Eventual dati-mi un nr telefon sau email. Link spre comentariu
tiku Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Mosu Tuti ,tubul GD7-32 produs de Valvo este bun,i-ti ofer 25 Roni pe el ,poate ai si soclu.D-ami un nr. telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum