ari_panterra Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 vreau sa folosesc motorul unei masini de spalat automate(o vechitura romaneasca) la realizarea unui polizor cu mai multe trepte de turatie.motorul are o mufa cu 5 pini(5 infasurari legate intre ele) si cu ajutorul unui comutator/intreruptor sa conectez una sau mai multe bobine pt a avea turatiile diferite(exact cum era la masina pt stoarcere,clatire,etc) dar nu stiu cum sa le leg exact.rog pe cei care au cat de cat idee despre astfel de motoare sa ma ajute.orice idee si informatie e binevenita.multumesc!p.s. nu stiu puterea si nici modelul motorului/masinii stiu ca e 220 Vca Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 vreau sa folosesc motorul unei masini de spalat automate(o vechitura romaneasca) la realizarea unui polizor cu mai multe trepte de turatie.motorul are o mufa cu 5 pini(5 infasurari legate intre ele http://www.emil.matei.ro/mms.php Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 merci,e exact ce vroiam Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 l-am legat....de gramada de fiare vechi ,a mers bine doar pe un sens pe ambele leg de turatii pe sensul opus dupa cateva secunde de ''invarteala lesinata'' a inceput sa se creada calorifer .cred ca a avut ceva spire in scurt ,iar dupa ce m-am convins de ''calitatile'' sale i-am luat celelalte bobine ramase si m-am asigurat ca e parlit bine bine ca am polizor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum