kelloo_bro Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Salut!Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar as vrea sa va cer sfatul in legatura cu unele lucruri legate de home theatre.As vrea sa stiu cum as putea conecta un laptop la TV.Cu partea audio e simplu, dar la video nu ma prea pricep.Laptop-ul are o mufa de iesire pentru monitor si inca o iesire HDMI.TV-ul are ca mufe de intrare scart-uri si mufe RCA (atat pentru audio, cat si video), dar nu are HDMI.Se poate conecta?Si daca da ce cabluri as avea nevoie?Va multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia! Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Nimeni, nici o parere? Link spre comentariu
vio2007 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 cum conectez laptop la Tv Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Din ce am citit pe google as zice ca mi-ar trebui un cablu VGA-SCART sau VGA-RCA-uri, dar la magazinele locale nu am gasit asa ceva.Aveti vreo idee unde as putea cauta?vreun site, eventual. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Normal era s? ai în cutia pl?cii de sunet adaptor HDMI-RCA. Dac? nu ai, î?i po?i cump?ra. Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Placa de sunet e incorporata si nu am avut nimic la ea, dar am inteles ca nu merge cu adaptor HDMI-RCA fiindca HDMI e semnal digital, iar intrarea RCA de la TV nu e pentru semnal digital. Link spre comentariu
twitterfire Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Scuze, m? gândeam la S-Video-RCA, cum am eu. ?ie î?i trebuie un adaptor HDMI la component ?i e cam scump. De banii ?ia iei TV cu intrare digital?: http://www.hdtvsupply.com/hdmi-to-component.html Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Mda, cred ca asta ar fi cea mai buna solutie, sa imi schimb TV-ul.Probabil ca asta voi face in viitor, deocamdata nu am bani si am cam renuntat la idee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum