Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legatura laptop-TV

kelloo_bro

Postări Recomandate

Salut!Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar as vrea sa va cer sfatul in legatura cu unele lucruri legate de home theatre.As vrea sa stiu cum as putea conecta un laptop la TV.Cu partea audio e simplu, dar la video nu ma prea pricep.Laptop-ul are o mufa de iesire pentru monitor si inca o iesire HDMI.TV-ul are ca mufe de intrare scart-uri si mufe RCA (atat pentru audio, cat si video), dar nu are HDMI.Se poate conecta?Si daca da ce cabluri as avea nevoie?Va multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kelloo_bro

5

• twitterfire

2

• vio2007

1

Din ce am citit pe google as zice ca mi-ar trebui un cablu VGA-SCART sau VGA-RCA-uri, dar la magazinele locale nu am gasit asa ceva.Aveti vreo idee unde as putea cauta?vreun site, eventual.

Link spre comentariu

Placa de sunet e incorporata si nu am avut nimic la ea, dar am inteles ca nu merge cu adaptor HDMI-RCA fiindca HDMI e semnal digital, iar intrarea RCA de la TV nu e pentru semnal digital.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări