diaconuliviu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Se mai gasesc 16F88?La Vitacom apar in lista dar nu-s pe stoc, in plus, cantitatea minima e 25 buc, la Conexelectronic nu apar.Nu-mi spuneti de magazinul din CJ de pe Iuliu Maniu, desi teoretic, din spusele unuia de la depozit "ce avem noi au si ei", in fapt nu e asa. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 1. nu ai postat unde trebuie 2. se mai gaseste acel microcontrolerm3. firmele enumerate de tine mai sus nu platesc un leu pentru reclama pe forum !!! Link spre comentariu
puiu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Incearca la Comet Electronic sau Ecas din Bucuresti. Primi au pe stoc versiunea SMD. Poti se incerci pe site lor: www.comet.srl.ro Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 1. Scuze, daca-mi explici unde trebuia sa intreb de existenta unui PIC altundeva decit la sectiunea PIC, "ascult si ma supun".2. Multumesc, am aflat intre timp ca da. Ca idee, chiar si Vitacom aduc la comanda, am rezolvat cu ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum