Vizitator djcretzu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 sall 2 all.am si eu o rugaminte la cunoscatori.sunt intr-o mare dilema.as vrea,daca se poate,sa imi spuna cineva cum suna difuzoarele pro de la beyma.daca exista cineva care a facut comparatie intre difuzoarele beyma-eminence-p.audio. am gasit pe un site niste difuri de 18''( de exemplu) pe neodiniu de 1000w rms la pretul de 220euro,in timp ce la Pa,un dif pe neo. de 800w costa 11 milioane jumate.Vreau sa cumpar o pereche,dar nu stiu de care.pretul m-ar trimite la beyma dar ...As vrea va rog sa imi spuna cine va daca BEYMA este o firma''serioasa'' si daca cineva a avut ocazia sa asculte difuzoarele lor.multumes si sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarile si cu exemplele date Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Daca tii s-a pus pata pe Beyma (Cumpara linistit sunt difuzoare bune) am folosit si voi mai folosii driverele de la ei. Nu prea poti face o comparatie intre branduri, sa zici ca firma x e mai buna ca firma z pt ca tehnologia e la indemana fiecaruia, totul se rezumva la raportul calitate-pret. Iei difuzorul x si il compari cu difuzorul y, il compari la pret/performante Hai sa nu vb despre bani si putere Rms, hai sa vb despre aplicatie, la ce vrei sa il folosesti? Link spre comentariu
Vizitator djcretzu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 as vrea sa le folosesc ca si sub pt aplicatii live.lautarii-manelarii-etc .am facut topurile de sistemul xa si acuma vreau sa fac suburile de la cobra 2.in principiu as vrea sa le folosesc pt live.(SUBURILE SUNT BASSREFLEX).MULTUMESC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum