Vizitator fszfox Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Am avut un cuptor cu microunde, ELITE, (nedigital) Problema e la filtrul dintre magnetron si incinta cuptorului. Acum un an sa deteriorat(ars) o portiune din acel filtru. (cam in perioada cand eu faceam experimente cu struguri , desi nu stiu daca asta e cauza). apoi eu am scos acel filtru de tot . parea la inceput de carton, dar apoi am crezut ca e din siliciu... :wetrwre INTREBAREA MEA E CU CE POT SA INLOCUIESC ACUM FILTRUL icon_hang sau sa cumpar altul . deoarece ma gandesc s ail folosesc din nou...pana acuma stat abandonat in garaj pt ca imi e teama sa il folosesc, ma gandesc sa nu fie periculos din cauza ca raiatia nu mai e disipata de acel filtru...... Orice Informatie Ma poate Ajuta . Va rog Link spre comentariu
bolek Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Nu e siliciu, e foaie de mica.Gasesti una asa de mare numai la un alt cuptor cu microunde, sau intr-un prajitor de paine dezafectat ! Link spre comentariu
Vizitator fszfox Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Nu e siliciu, e foaie de mica.!foaie de mica si ce rol are, e oare sigur si sanatos sa incep iar sa folosesc cuptorul? atunci dupa ce s-a ars o portiune, am aruncat toata foaia si nu am mai flosit cuptorul. e posibil sa se fi ars in urma experimentului cu transmormarea strugurilor in plasma (efectul flamei de sudura) Link spre comentariu
bolek Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 are rol sa nu umpli magnetronul de mancare, abur, etc...componentele electronice se hranesc cu curent , nu cu ciorba/pizza/etc, de aia are foaie de mica Link spre comentariu
Vizitator fszfox Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 are rol sa nu umpli magnetronul de mancare, abur, etc...componentele electronice se hranesc cu curent , nu cu ciorba/pizza/etc, de aia are foaie de mica deci il pot folosi in continuare, sa ineleg? are rol protector pt componente, nu e ceea ce am scirs eu mai sus, nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum