Depanatoru Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Felicitari pentru cutie . Poti sa pui mufele de iesire deasupra , arata elegant . Mufa USB unde vrei sa o pui ? Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Mufa USB cred ca o s-o pun in spate intreuna cu cea de alimentare, unde cred ca vor veni si cele de iesireas opta sa nu mai pun nimic deasupra decat lampa poate pe viitor niste condensatori Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 acum mai revin cu cateva intrebari :1. schema abordata e buna in sensul ca am citit pe forum ca nerespectarea valorilor pieselor duce la uzura prematura a tubului2.filamentul din cate stiu merge si in CA, pt ca in CC am cateva probleme cu tensiunea prea ridicata, dar nu va aparea brum daca il pun in CA?3. daca pun un condensator de 100uF in paralel cu rezistenta din catod se mareste amplificarea ?La cutie nu am mai muncit prea mult, trebuie sa fac zilele astea o comanda sa iau niste maruntisuri(butoane, conectori......) momentan folosesc un tub 6n6p putin uzat, dar bun ; 6n1p mi sa pare inferior la partea de amplificarealte sfaturi , idei sunt binevenite la adresa schemei Link spre comentariu
carageae Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 1. Pana la urma asta e o schema de etaj de amplificare. Asta vrei?2. NU cred ca am vazut schema sursei de alimentare. Ce caracteristici are traful? Daca alimentezi in ca fara alte artificii vei avea zgomot.3. Da, dar cred ca e mai bine s-o lasi asa - nu amplificarea e importanta aici.Sa pui o rezistenta pe iesire - trebuie descarcat la masa condensatorul de cuplaj. Cred ca 100k e suficient. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 1. Pana la urma asta e o schema de etaj de amplificare. Asta vrei?2. NU cred ca am vazut schema sursei de alimentare. Ce caracteristici are traful? Daca alimentezi in ca fara alte artificii vei avea zgomot.3. Da, dar cred ca e mai bine s-o lasi asa - nu amplificarea e importanta aici.Sa pui o rezistenta pe iesire - trebuie descarcat la masa condensatorul de cuplaj. Cred ca 100k e suficient.1.stiu ca este un etaj de amplificare, si da, asta vreau2.sursa de alimentare e destul de simpla: pe partea anodica punte redresoare + 2 cond de 560uFpe filament punte redresoare + condensator de 6800uF + stabilizator AN7806 trafo e toroidal de 10 W, primar 225 V - sec 1 = 60v - 50 mA , sec 2 = 6,4 v - 900mA3.mi-ar prinde bine o amplificare mai marisoara deoarece placa de sunet de destul de puturoasa cu semnalul de iesire iar nici amplificatorul nu are o sensibilitate prea mare de intrarerezistenta o sa o pun dupa condensator, nu? cea de 100kmultumesc de idei Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 cu mari intarzieri revin cu poze in stadiul aproape finalizat (mai am nevoie de niste mufe si butoane care sunt pe drum) interior http://it.tinypic.com/r/15fp0u1/5 frontal http://it.tinypic.com/r/ma82z5/5 lateral http://it.tinypic.com/r/15e7hn7/5 cablurile care se vad intr-o parte sunt de alimentare, usb, iesire si control (volum + / - si mute) in cateva zile imi vor veni si celelalte maruntisuri si voi posta cateva poze cu produsul finit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum