Vizitator codrutz Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 Am incercat in zadar sa gasesc aceasta carte la noi.Problema e ca,se pare nici o editura nu e interesata sa o editeze...Daca o are cineva pls reply...Platesc... Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 si eu as fi interesat.... Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 me too...de o luna o caut prin toate p2p.... nimica....numa mp3 cu teste pt difuri :? Link spre comentariu
Vizitator codrutz Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 am gasit-o pe mai multe site-uride vanzare.Costa in jur de 5-10 $,ceea ce nu e mult dar nu stiu cat de sigure sunt, shi nici nu am mai comandat vreodata de pe net...In plus 5-10$costa cartea, nu stiu taxele shi alte alea... Pentru cei interesati de astfel de comenzi: http://audionova.nu/docs/litteratur_om_hogtalare.htm http://www.worldaudiodesign.com/catalog ... ucts_id=74 Daca ara cineva cont pe net si reuseste sa o cumpere dati un reply sa stim shi noi... Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Cam vreo 12 $ cu tot cu transport ! :wink: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Cam vreo 12 $ cu tot cu transport ! :wink:poti tu man?ca maine itzi pun banii la posta + deranjul tau :!: :!: :!: Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 21, 2005 Partajează Postat Aprilie 21, 2005 Ce sa pot ???Da-mi PM , si vb acolo si cand ajungem la un raspuns postam pe topic :wink: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 21, 2005 Partajează Postat Aprilie 21, 2005 potzi sa aduci acrtea de dincolo sau nu?.....si se pare ca nu sunt singurul doritor :wink: Link spre comentariu
Vizitator codrutz Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 Eu prun urmatoarea varianta.Sa se numere persoanele care doresc aceasta carte shi sa facem o comanda comuna...Ma gandesc ca si taxele ar fi mai mici...Problema ar aparea la adunatul banilor....Daca stie cineva cum s-ar putea rezolva si cu banii,reply shi trimit...Pana la urma nu e o suma asa mare...Daca nu merge asa,ii multumesc anticipat celui care se ofera sa-mi zica shi mie cum se face o comanda pe net...Mai invat shi io ceva... Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 daca predator are card cu care poate comanda pe net...ii trimitem lui banii Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 La ce varsta poti sa-ti faci card ? Predator are 16 ani. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 Nu am yo card ! are mama , Dar pot sa imi fac si eu card , doar cu acordul parintilor chiar daca am 14 ani ! :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum