Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mp3 player blaupunkt ( stok logan)

Dj_Dog

Postări Recomandate

salutam si eu o intrebare legat de cd-playerul cu care vine loganul din fabrica: are cumva iesiri de linie?vreau sa imi pun amplificator si nu stiu de unde sa iau semnal pt amplif, pt ca daca trebe sa iau semnal direct de la iesire tre sa pun adaptor hi-lowimi puteti recomanda un atelier bun unde sa imi traga si mie toate cablurile?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

2

• madkat

2

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

ai aici mufele http://www.byminsk.com/blaupunkt_rc.htm dar esti sigur ca e blaupunkt si nu philips? oricare ar fi ''sudezi'' firele ecranate la line out si le duci la amplif.

daca tot esti electronist,nu e pacat sa dai bani in plus pe manopera si kituri ,mai bine ti-ai cumpara/realiza singur cabluri mult mai bune si ieftine,insa daca ti neaparat sa montezi la un atelier(garantie) poti apela la cele din targ vitan .succes!

Link spre comentariu

este cel cu fata detasabila?poti sa il modifici luand semnal de linie de la doua din intrarile finaluluisau adaptor hi-loworicum e un aparat prost (cel cu detasabila) - nu prea se merita deranjul... mai bine treci direct la un mp3 serios care sa aiba si preout-uri

Link spre comentariu

este cel cu fata detasabila?

poti sa il modifici luand semnal de linie de la doua din intrarile finalului

sau adaptor hi-low

oricum e un aparat prost (cel cu detasabila) - nu prea se merita deranjul... mai bine treci direct la un mp3 serios care sa aiba si preout-uri

da e ala cu fatza detashabila si stiu ca e prost, dar momentan altu nu am, in viitor o sa il schimb

am adaptor stereo, asa ceva:

Posted Image

Link spre comentariu

asta e - am si eu unul prin debarasi la cat loc are tranzistoru' ala inauntru - cu putina imaginatie il poti pune inauntru si sa scoti doar doua rca-uri ;)e mai simplu la conexiuni si iei +12 direct din cass

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări